Pazar, Ekim 02, 2016

Pınarspor ilk puan kaybını yaşadı

İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta iki ekip bu sezon üçüncü kez karşılaştı. 2. Amatör Lig'de aynı gruptan çıkan Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi ile Pınarspor'un mücadelesi, karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesisleri'nde oynanan mücadeleden iki takım, bu sezon üçüncü kez karşılaştı. 2. Amatör Lig'de aynı grupta yer alan iki takım, daha önce iki kez karşılaşmış ve Pınarspor iki mücadeleyi de kazanmıştı. Yıl içindeki üçüncü karşılaşmada ise Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi, skor avantajını koruyamadı. Sarıyer temsilcisi Kırmızı Beyazlılar, eksik oyuncularına rağmen iyi mücadeleyle bir puan kazanırken rakibine karşı ilk puan kaybını yaşadı.

Maç öncesi güzel görüntüler
İki ekip arasında kurulan dostluk köprüsü, bu karşılaşmada da devam etti. Karşılaşma öncesi ev sahibi takım kaptanı Burak, konuk ekip kaptanı Engin'e çiçek takdim ederek güzel bir görüntü oluşturdu.

Ataklar sonuç vermedi
Mücadelenin büyük bölümünde ev sahibi Cevat Köprübaşı FA üstün olan taraftı. Topla daha fazla oynayan ve pas organizasyonunu iyi yapan Kırmızı Siyahlılar, rakip kalede pozisyon üretmekte ise kısmen etkisiz kaldı.

16. dakikada Sinan'ın kullandığı kornere kaleci Serhat hatalı çıkış yapınca arka direkte Miraç kafayla topu filelere yollayarak takımını öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Ters vuruş skora denge getirdi
İkinci 45 dakikada ev sahibi ekibin baskılı oyunu devam ederken, savunmada iyi adam paylaşan Pınarspor, kontra ataklarla gol aradı. Nitekim Kırmızı Beyazlılar, 66'da skora denge getirdi. Sağ kanattan sıfıra kadar inen Engin'in kale sahasına sert ortasına savunmada Burak ters bir vuruşla kendi filelerini havalandırdı: 1-1

Mücadelenin kalan bölümlerinde ev sahibi ekip yoğun baskı kursa da net fırsat bulamadı. 82'de kale sahasına gelen ortaya çok iyi yükselen Mustafa'nın kafa vuruşunu mükemmel bir refleksle kornere gönderen kaleci Serhat, maçın kırılma anında gol şansı tanımadı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

STAT: Çilekli
HAKEMLER: Hakan Karaburunoğlyu, Hüseyin Emir Bircan, Emre Öztürk
CEVAT KÖPRÜBAŞI FA: Muhammet, Oğuzhan, Yasin, Miraç, Burak, Anıl, Murat, Sinan, Yahya, Aydın Can, Mustafa
TEKNİK SORUMLU: Cevat Köprübaşı
PINARSPOR: Serhat, Metin, İsa, Ender, Mustafa, Alperen, Eray, Kaan, Engin, Uğur, Yahya
YÖNETİCİ: Savaş Mercan
GOLLER: 16' Mirac (Cevat Köprübaşı FA) / 66' Burak (K.K)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi







Pınarspor

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.