Pazar, Nisan 24, 2016

Gönen Belediyespor bir yıl daha BAL'da



Bölgesel Amatör Lig play-out maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Gönen Belediyespor, normal süresi ve uzatma dakikaları berabere biten maçta rakibini penaltı atışları sonunda mağlup ederek önümüzdeki sezon da BAL'da mücadele etme hakkını elde etti.

Balıkesir Atatürk Stadyumu'ndaki karşılaşmayı Hidayet Yasir Çimen yönetirken, yardımcılıklarını Çetin Demirhan ve Onur Tanrıverdi yaptı. 

İki yıl önce de baraj maçında karşı karşıya gelen iki ekibin ikinci play-out mücadelesi, golle başladı. Büyükşehir Belediyespor, henüz 5. dakikada Zafer Özkanay'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole karşılık vermek için 70 dakika bekleyen Gönen Belediyespor, 76. dakika Emrah Duman'ın attığı golle skora dengeyi getirirken, normal süre de 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Uzatma dakikalarına da golle başlayan Büyükşehir Belediyespor, 94. dakikada Mustafa Gürler'in attığı golle ikinci kez öne geçti. Maç tam bu skorla bitecek diye düşünüldüğü anda Gönen ekibinin golü geldi. 119. dakikada gelişen Yeşil Beyazlılar atağında Kubilay Atak, skora bir kez daha dengeyi getirdi ve uzatma dakikaları 2-2 sona erdi. 

Seri penaltı atışlarında Büyükşehir Belediyespor 3 atışta başarı sağlayamazken, 3 penaltı atışını gole çeviren Gönen Belediyespor, rakibine 5-4'lük üstünlük kurarak iki yıl önceki maçın rövanşı alıp, Bölgesel Amatör Lig'de kalmayı başardı.

Fotoğraflar: İbrahim Hızlı





Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.