Perşembe, Nisan 28, 2016

10 maçta 1 gol yediler!


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider durumda bulunan Akhisar Demirspor, durdurulamıyor. Kırmızı Beyazlılar, 10. hafta mücadelesinde karşılaştığı Şekerspor'u 3-0 ile geçti.

Grupta oynadığı 10 maçı da kazanan ve attığı 40 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören Akhisar Demirspor, en yakın takipçisi Yenişehir Yolörenspor'un sürpriz bir şekilde Cerrahspor'a 1-0 kaybetmesiyle aradaki puan farkını 6'ya çıkardı. 30 punla lider durumda bulunan Akhisar Demirspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Akhisar Demirspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dinçer, "Ligin 10. haftasında Şekerspor ile karşılaştık. Gerçekten mücadele gücü yüksek güzel bir müsabaka oldu. Kaybedecek bir şeyi olmayan rakibimiz, gerçekten iyi bir direnç gösterdi. Her iki takımın oyuncularını da sahada ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Maçın genelinde üstün olan, üreten taraf bizdik. Fakat zaman zaman hücumdan savunma pozisyonuna dönüşlerde eksik kaldık. Rakibimiz de bu zaafımızı değerlendirip az da olsa pozisyonlar buldu. Bu pozisyonlarda da kalecimiz Mustafa sahneye çıkınca bir haftayı da gol yemeden geçirmiş olduk. Maçın 34. dakikasında Faruk'un attığı golle öne geçtik. Golden sonra rakibin direnci nispeten kırıldı. Bu dakikadan sonra farkı arttıracak çok sayıda pozisyon yakalamamıza rağmen değerlendiremedik. 75. dakikada Özgür'ün, 82. dakikada Yakup Kuzu'nun golleri ile sonuca gittik" dedi.

'Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz'

Form grafiklerini de değerlendiren Mustafa Dinçer, "Ligin bitimine 4 hafta kala 10 maçta 30 puana ulaştık. 40 gol atıp, kalemizde sadece 1 gol gördük. Gerçekten ulaşılması zor bir başarıya imza atan tüm oyuncularımı canı gönülden kutluyorum. Tüm oyuncularımla gurur duyuyorum. Kalan dört maçımızı da final maçıymış gibi oynayıp, bu başarıyı lig sonuna kadar taşımak istiyoruz. Bu hafta oynayacağımız Cerrahspor maçı hazırlıklarına sakat ve cezalı oyuncumuz olmaksızın başladık. Centilmence bir mücadele olacağını düşünüyorum ve tüm sporseverleri bu maça davet ediyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN - Bursa




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...