Pazar, Nisan 24, 2016

Halkalı Taştepe'nin Şampiyonu Galatasaray oldu


Küçükçekemce ilçesinin köklü kulüplerinden olan Halkalı Taştepespor her yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı münasebeti ile bu yıl 9.uncu düzenleyeceği Minikler Futbol turnuvasına Yılmaz Öztürk adını yapılan turnuvada şampiyon Galatasaray minikleri oldu.

Halkalı Taştepe Spor tesislerinde oynan turnuvayı Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcılarından Mehmet  Besim Müftüoğlu,Recep Şencan,Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Spor Şefi Halil İbrahim Sarp,Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği Başkan yardımcısı Hayatti Yolcu,Galatasarayın ve Milli takımınızın eski Futbolcularından Ayan Akman,Galatasaray altyapı hocaları ve adına düzenlenen merhum Merhum Yılmaz Öztürk,ün Ailesi, Halkalı Taştepe Spor kulüp Başkanı İsmail Meriçli yöneticiler ve çok sayıda spor sever izledi.

                 
Halkalı Taştepespor kulübünün eski kulüp Başkanlarından Turgut Öztürk'ün babası olan ve kulübe uzun süre hizmet etmiş Merhum Yılmaz Öztürk adına düzenelen Minikler futbol turnuvasına  9 takım 4 grupta gün boyu elemesi yon usulü oynan müsabakalar final karşılaşmaları oynadılar.
Günün Finali maçında Galatasaray,Beykentspor takımını 5-0 farklı skorla mağlup ederek 9.uncu düzenleyeceği Minikler Futbol turnuvasına Yılmaz Öztürk adını yapılan turnuvada şampiyon Galatasaray minikleri oldu.
Turnuvada şampiyon olan ve deceye girenlere Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcılarından Mehmet  Besim Müftüoğlu,Recep Şencan tarafından kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.
Halkalı Taştepe-İst.Güngören-4-2
Beykent- Çağrı Marmara-3-0
Halkalı Taştepe-Beykent-1-3
İst.Barış-Kermer FK-2-1
Damlaspor,M.Başakşehir-1-4
Galataraya-İst.Barış-5-2
Galatasaray, Kemer F.K-7-0

HABER:Yılmaz AKTEPE



 





Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...