Cuma, Nisan 29, 2016

Mardinspor transferde ilk bombasını patlattı


Bu sezon mücadele ettiği 1. Amatör Lig'de başarılı olarak play-off sonunda Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Mardinspor, yeni sezonun kadro çalışmalarına erken başladı. Mardin ekibi, sezonun ilk transfer bombasını da patlattı.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grubu üçüncü sırada bitiren Mudanyaspor forması giyen Kamerunlu oyuncu Gustave Bebbe, yeni sezonda Mardinspor forması giyecek. Bu sezon 21 maça ilk 11 başlayan Bebbe, 7 kez filelere havalandırdı. Geçtiğimiz günlerde Mardin'e giden Kamerunlu oyuncu, kulüp yetkilileri ile görüştükten sonra anlaşma sağladı ve gösteri amaçlı sahaya Mardinspor formasını ilk kez giydi.



Bir dönem Türk statüsündeydi
Gustave Bebbe, Türkiye'ye ilk Konyaspor'a transfer olarak geldi ve ardından birçok Süper Lig ekiplerinde forma giydi. MKE Ankaragücü'nde forma giydiği dönem Türk vatandaşlığına geçerek "Alper Aydın" ismini kullanmaya başladı. Bu sayede bir dönem Türk statüsünde Süper Lig'de forma giydi. Fakat Kamerun Milli Takımı'nın Cape Verde ile Dünya Kupası elemelerinde oynadığı maçta forma giymesi ile Süper Lig'de Türk statüsünde oynama hakkını kaybetti. O tarihten beri Türkiye liglerinde tekrar yabancı statüsünde forma giyiyor. 

Türkiye'de birçok takımda forma giyen Kamerunlu oyuncu, Süper Lig'de 27, Türkiye Kupası'nda da 8 golü bulunuyor.

HABER: GÖKHAN TANER



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.