Pazartesi, Nisan 25, 2016

Veteranlar’da ilk dört takım şekileniyor.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Veteranlar Futbol Turnuvasında 8.Haftası oynan maçlarla tamamlandı.
12 Takımdan toplam 260 lisanslı futbolcunun yer aldığı Küçükçekmece Belediyesi Mustafa Sezer 6. Veteranlar Futbol ligi Yeşilova Kemal Aktaş Sahasında 8.Haftası oynan 6 karşılaşma ile tamamlandı.
Veteranlar Futbol liginde yenilgisiz yoluna devam eden Kanarya Azimspor bu hafta sonu Avcılar Cihangirspor takımını 10-1 farklı skorla yenerek zirvedeki yerini sağlamlaşırınken oynanan 6 karşılaşmada toplam 46 gol atıldı.
8.Hafta sonunda Kanarya Azimspor 24 ile liderliğini sürdürürken İstanbul Demirspor da 18 puanla ikinci sıraya yerleşirken maç eksiği ile ikinci yenilgisini alan İstanbul Trabzonspor üçüncü sırada Veteranlar Futbol liginin son üç haftasına girerken Kanaryaspor, Yeni Ufukspor ve Cennet Barbarasosspor takımları ilk dört takım arasına adını yazdırmak için kıyasıya mücadele verecek takımlar,
Mustafa Sezer 6. Veteranlar Futbol ligi 8.Haftası oynan maç sonuçları

Esenler Tokatspor-Gedikpaşaspor-7-2
Kanaryaspor-Beylikgücüspor-4-3
Avcılar Cihangirspor-Kanarya Azimspor-1-10
Cennet Barbarosspor-Gültepe Özgençlikspor-5-2
Yeni Ufukspor-Avcılar Belediyespor-2-1
İstanbul Trabzonspor-İstanbul Demirspor-4-5
HABER:Yılmaz AKTEPE













Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...