Cumartesi, Nisan 30, 2016

Genç oyuncunun kolu kırıldı


Ortaçeşme stadında oynanan Onayspor-Kartal Belediyespor U-13 ligi maçının 11.dakikasında  ikili mücadele esnasında kolunun üzerine düşen Onayspor'lu genç futbolcu  Yağız Onur Çevik'in kolu kırıldı.

Amatör futbol maçlarında sağlık görevlileri 2016-2017 sezonundan itibaren görev yapacak. Hali hazırda devam eden mücadeleler için bu olay, hem sağlık görevlilerinin gerekliliğini hemde sahaların olmazsa olmazı olduklarını bir kez daha bizlere hatırlattı.

Onayspor yöneticisi Emin Telçeker'in kucağında saha kenarına alınan genç futbolcunun kolu şiştiği için genç futbolcu Saha Komiseri Necmi Acar'ın 112 Acil Ambulans hattını arayarak ambulans istemesi sonucu stada gelen ambulansla tribünde maçı izleyen babasıyla beraber Paşabahçe Devlet Hastanesine gitti.Burada yapılan muayene sonucu genç futbolcunun kolunun kırıldığı anlaşıldı.Babası tarafından genç oyuncunun kolunun kırıldığı haberi verilmesinden sonra Onayspor yöneticisi Emin Telçeker ve Onayspor takımı oyuncuları sahayı üzgün olarak terk etti.

Bu vesileyle kolu kırılan genç futbolcu Yağız Onur Çevik'e ve Onayspor camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bu arada sakatlık anından itibaren gerek ambulans çağırarak gerekse ambulansa binme aşamasında gerekli olan her şeyi yapan  saha komiseri sayın Necmi Acar'a teşekkür ediyorum.

Sağolasın Necmi ağabey.

HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.