Salı, Nisan 26, 2016

10 kişiyle gelen 3 puan


İstanbul 2.Amatör Lig 13.Grupta, 1.Amatör Lige çıkma parolası ile sezona başlayan 1453 Maltepe Gençlik takımı, Esenkent deplasmanına çıkarken mücadeleye ise talihsizlikle başladı.

Mücadelenin 10.dakikasında Salih'in atılması ile 10 kişi kalan ve 80.dakika eksik mücadele etmek zorunda kalan 1453 Maltepe Gençlikspor, istediğini almayı başardı.

Eksik kalmasına rağmen oyun üstünlüğünü elden bırakmayan iddialı ekip, ilk yarıda girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca mücadelenin de ilk yarısı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Ersin'in de oyuna katkısı artınca sazı eline alan 1453 Maltepe Gençlik, Ersin'le öne geçti. 1-0 lık skor üstünlüğünü eline alan konuk ekipte güvende iyicene yerine gelince sıklaşan atakların ardından Ersin'in düşürülmesi ile penaltı atışı kazanıldı. Topun başına geçen Ufuk topu ağlarla buluşturup skoru 2-0 a getirirken, bu skor aynı zamanda mücadelenin skoru da oldu.

Aldığı 3 puan ile birlikte puanını 22 yapan 1453 Maltepe Gençlik, Deniz İşletmelerini aynı skor ile geçen Barbarossporu takibini sürdürdü.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.