Cumartesi, Nisan 30, 2016

Halide Edip Adıvarspor 3. Lig'de


Bölgesel Amatör Lig play-off ikinci kademe maçında Konya Sarayönü Belediyespor'u 2-0 yenen Halide Edip Adıvarspor bir sezon aradan sonra 3. Lig'e yükseldi.

Kütahya Atatürk Stadı'nda oynanan maçta İstanbul temsilcisinin gollerini 12. dakikada Omar Nuhu Bello ve 45. dakikada Okan Bebek attı.

Defansta özellikle, Barış Aysu ve Gür Ege Gürel, Sarayönü hücum hattına izin vermezken, kaleci İskender Genç ise kalesinde hatasız bir maç çıkardı.

Takımlarını desteklemek için Dumlupınar Stadı'na gelen Halide Edip Adıvarspor ile Sarayönü Belediyespor taraftarları, tribünlerde kendilerine ayrılan bölümlerde yerlerini alarak tezahüratta bulundu.      
Maç sonunda taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne gelen Halide Edip Adıvarsporlu futbolcular, sevinçlerini onlarla paylaştı. Futbolcular teknik direktör Adnan Toros'u da havaya attılar.     



STAT: Kütahya Şehir
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Hakan Betaş, Bersan Duran
HALİDE EDİP ADIVAR SK: İskender, Ömer Faruk, Furkan, Barış, gür Ege, Okan, İrfan (Samet 78), Hüseyin, Bello (Tayfun 90), Adem, Traore (Çağrı 88)
TEKNİK DİREKTÖR: Adnan Toros
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa, Salih, Tolga, Burçin, Abdurrahman, Hakkı (Yunus Emre 76), Sinan, Mertcan (Adil 46), Samet (Tamer 84), Abaka, Ahmet
TEKNİK DİREKTÖR: Niyazi Kurt
GOLLER: Bello (12), Okan (45)

HABER: YÜKSEL CIRT

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...