Salı, Nisan 26, 2016

15 yıllık özlem sona erdi


Bölgesel Amatör Lig play-out maçında Yüksekova Belediyespor'u 1-0 yenen Hakkarispor, 15 yıl aradan sonra bir üst lige yükseldi. Sarı Siyahlılar, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek. 

Van'ın Başkale İlçe Stadı'nda Yüksekova Belediyespor ile karşılaşan Hakkarispor, 80 .dakikada Hakan Mühürdaroğlu'nun attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak gelecek sezon Hakkari'yi BAL'da temsil etmeye hak kazandı. Üç sezon önce Hakkarispor'u penaltılarda yenerek BAL'a yükselen Yükseova Belediyespor ise önümüzdeki sezon 1. Amatör Lig'de mücadele edecek.

Hakkarispor Kulüp Başkanı Necmi Güldal, 15 yıl aradan sonra Hakkarispor'u tekrar üst lige taşıma başarısını gösterdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Güldal, "İlimiz yaklaşık 15 yıldır esnafı, halkı ve sporcusu ile profesyonel lig hasreti içinde idi. Yılların hasretini dindirdiğimiz için çok mutluyuz. Yıl boyu büyük emek sarf eden takımın teknik ekibinden futbolcusuna, malzemecisinden masörüne herkesi kutluyorum. Tüm Hakkari halkına hayırlı ve uğurlu olsun. Tüm Hakkari halkının takımı desteklemesini bekliyoruz" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.