Pazartesi, Nisan 25, 2016

Esenkentspor 'Altınordu'yu geçti


İstanbul U19 2. Ligi'nde Esenkentspor, İstanbul Altınordu'yu 5-2'lik skorla mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. 

Kartal Yunus Sahası'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Esenkentspor'du. Mehmet Ali'nin ara pasında Zafer kaleciyle karşı karşıya kaldı ve düzgün bir plaseyle skoru 1-0'a getirdi. Golden sonra her iki tarafın da atakları oldu ancak maçın kontrolü Esenkentspor'daydı. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-0'lık skorla gidildi. 

İkinci yarının başlarına da etkili başlayan Esenkentspor'da ceza sahası dışında önünde kalan topa uzaklardan sert bir vuruş gerçekleştiren Kemal şık bir golle skoru 2-0'a getirdi. 

İstanbul Altınordu'dan geri dönüş
Maçtan koptu denildiği anlarda İstanbul Altınordu frikik kazandı ve içeriye doldurulan topta golü bularak farkı bire indirdi. Bu dakikalarda ateşlenen Altınordu yine bir frikik pozisyonunda 2-2'lik beraberliği sağladı. 

Esenkentspor çabuk toparlandı
Esenkentspor'un erken toparlanmasıyla Mehmet Ali'nin ara pasıyla hareketlenen Volkan'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Volkan şık iki çalım attıktan sonra güzel bir plaseyle durumu 2-3'ye getirdi. Esenkentspor atakları devam ederken kazanılan frikikte Kemal'in açtığı ortaya vole vuran Enes'in topunu kaleci çıkardı dönen topu iyi takip eden Ferhat durumu 2-4'ye getirdi. Tam bitti denilen anda savunmanın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Fırat düzgün bir şutla golü buldu ve maçın sonucunu 5-2 olarak belirledi. 

YerelFutbol.com



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.