Salı, Nisan 26, 2016

İstanbul Sahilspor rakip tanımıyor


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grupta üst üste aldığı galibiyetlerle Şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe kat eden İstanbul Sahilspor ilk yarının son maçında misafir olduğu Erenköy Acar’ı 2-0 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.

Yeni Sahra Sahasında oynanan maçın hakemliklerini üst düzey bir yönetim gösteren Kenan Barış Soysal, Vefa Kaya, Anıl Behran Aksu triosu ve saha komiserliğini ise yılların tecrübesi Kenan Çelik üstlendi. Maç İstanbul Sahilspor’un vuruşu ile başlarken ilk dakikasından itibaren istekli bir oyun oynayan ve rakibini atakları ile bunaltan İstanbul Sahilspor, Erenköy Acar defansını bunaltırken kaleci Burak Şahin kalesinde adeta etten duvar ördü. Maçın 12. dakikasında İstanbul Sahilspor atağında ceza sahası içinde topu elle kesen Erenköy Acar savunması penaltıya sebep olurken penaltıyı kullanmak üzere topun başına geçen Aram Nesimi Saltık golü bulamazken ilk yarı 0 – 0 beraberlikle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da atak bir futbol oyun oynayan İstanbul Sahilspor yıldız futbolcusu Aram Nesimi Saltık’ın sol kanata inerek yaptığı ortayı düzgün bir vuruş ile filelerle buluşturan takımın golcüsü Emre Arslan takımını öne geçirdi. 1-0

71. dakikada Murat Tek’in yerine Yuşa Budak, 76. dakikada Aram Nesimi Saltık’ın yerine Necati Korkmaz ve 86. dakikada Emre Arslan'ın yerine Ramazan Kılıç İstanbul Sahilspor adına oyuna girerek maçtaki etkili oyununu arttırarak gol arayışlarını devam ettirdi.

Maçın 89. dakikasında ender gerçekleşen Erenköy Acar atağında kaleye giden topu mükemmel bir refleksle çıkaran İstanbul Sahilspor kalecisi Özkan Yıkan’ın uzaklaştırdığı topla buluşan Emirhan Kaya topu uzun bir vuruşla Rıdvan Asiltürk’ü gol pozisyonuna soktu. Maçın farka gitmesini engelleyen Erenköy Acar kalecisi Burak Şahin’i çalımlayarak topu filelere gönderen Rıdvan Asiltürk haftalar sonra golle buluşarak takımını rahatlattı. Maç bu skorla sona ererken İstanbul Sahilspor namağlup ünvanını koruyarak galibiyet serisini devam ettirip ligin ilk yarısını lider bitirdi.

HABER:MUSTAFA KAYNAK
















Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.