Pazar, Ocak 30, 2011

Başladı ve Bitti: 0-0

ÇATALCASPOR : 0  SULTANGAZİSPOR: 0
Bölgesel Amatör Küme'ye Yükselme Play-Of Grupbunda, ilk hafta maçında, Avcılar Belediyesi Turgut ÖZAL Stadında, Çatalca ile Sultangazi karşı karşıya geldi. İki takım taraftarlarının da ilgi gösterdiği müsabaka başladığı gibi 0-0 sonuçlanırken her iki takımda sahadan 1'er puanla ayrıldılar.

Maça her iki takımda dengeli başladı. 8.dakikada ilk tehlikeli atak sarı-kırmızılı ev sahibi ekip Çatalca Erdem'in ceza alanı içinde kaleci İlkay'la karşı karşıya kaldı, fakat Erdem'in vuruşunda top direğin üstünden avuta çıktı.

Sultangazi 12. dakikada Vahit'in ceza alanı çaprazdan kale içine yaptığı ortaya Ulaş kafa vurdu, fakat top direğin üstünden avuta çıktı.

Çatalcaspor 22.dakikada Adeseye ile pozisyon buldu. Adeseye Sultangazi savunması arasına atılan topa hareketli fakat önünde bulduğu topta çok yavaş vurdu ve top kaleci İlkay'da kaldı.


28.dakikada Sultangazi'de Vahit'in kullandığı köşe atışında Çatalca savunması oluşan karambolde topu uzaklaştırdı.

Sultangazi 40.dakikada net bir fırsatı kullanamadı, Ulaş'in sol taraftan ceza sahası çizgisinden yaptığı ortada arka direkte müsait pozisyon İsa'nın vuruşunda Çatalca savunma oyuncusu son anda araya girerek çekilen şutun gol olmasına izin vermedi.

42.dakikada Sultangazi'de Vahit'in köşe atışında Serhat iyi yükseldi fakat topa kafa vuramayınca korner'den gelen top kale direğinin yanından avuta çıktı.

45.dakikada Çatalca gole çok yaklaştı, Erdem'in cezalanı içinde kaleci İlkay'la karşı karşıya kaldığı pozisyon vurduğu şutta İlkay iyi yer tutup gole izin vermedi.

İlk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda golü bulmak adına pozisyon üretirken, özelikle Çatalca
Cem, Erdem, Adeseye ile etkili olurken, Sultangazi ise İsa, Alper ve Vahit ile etkili oldu.

78. dakikada Sultangazi'de Alper altı pas çizgisi önünde topla buluştu fakat müsait pozisyon topu avuta gönderdi.

82. dakikada Çatalca'da Erdem ceza alanı içinde hafif çaprazdan yerden sert vuruşunda Sultangazi kalecisi İlkay iyi bir reflesk gösterdi topu kornere çeldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç başladığı gibi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Levent Karabudak, Şenol Susam ve Serkan Demirciler'den oluşan Hakem triosu oldukça başarılı bir müsabaka yönettiler.

Sultangazi Taraftarları takımlarını yanlız bırakmadılar.

Çatalcaspor'lu taraftarlarda soğuk havaya rağmen takımların desteklediler.

Stad: Avcılar Belediyesi Turgut ÖZAL
Hakemler: Levent Karabudak, Şenol Susam, Serkan Demirciler
Çatalca: 1-Serkan*** 2-Gökay**3-Mahmut***4-Serkan**5-Mustafa***6-Evren*** 7-Erdem*** 8-Cem**17-Adeseye*** 10-Emir** 11-Şerif**(9-Soner)
Sultangazi: 1-İlkay*** 56-Serdal ***22-Can**59-Serhat**90-Cem**56-Ahmet**30-İsa**60-Alper***26-Ulaş** (7-Ömer*) 10-Muhammed* (5-Emre*) 11 Vahit***

HABER VE FOTO : ÖNER YIĞRIK

15 yorum:

Adsız dedi ki...

ulaş komade çıktı

Adsız dedi ki...

ayağına sağlık pippi :)

legend dedi ki...

çatalca taraftarları ortamı gerip neden kaçtınız :D

Adsız dedi ki...

Catalcanin isi
Bu kardesim ama 5. Hafta suprizimiz var catalcaya sabirsizlikla beklioruz( HEASK)

Adsız dedi ki...

gel cahit hoca gel.. 5.hafta gel..

Adsız dedi ki...

18.45 de yorum yazdım ve bu yorum silinmiş.yerel futbol sitesine hiç yakışmadı

Burak Kurtulus dedi ki...

Bu mac ile ilgili yorum sildiğimizi hatirlayamadik. İsin aslı, yorumlarda belli bir asama kaydedildi. Ziyaretçilerimiz yaptıklara yorumlara daha bir özen göstermeye başladılar. Bugün silinen yorum sayısı sadece -1- o da Silivri-İMES macinin Hakemine yönelik alakasız bir yorum. Yaptığınız yorumu yeniden göndermenizi rica ediyoruz.

Adsız dedi ki...

o zaman bir daha yazıyorum bakalımsilincekmi silinmeyecekmi.göreceğiz.maça gelen arkadaşmaçı seyretmeye mi yoksa haber yapmaya mı gelmiş.maçta net iki penaltı var verilmeyen sultangai lehine.ama arkadaş diyor ki hakemler çok iyidi.hadi penaltı pozisyonlarını görmedin devre arasında taşlı soplaı kavga çıktı iki taraftar arasında onuda mı görmedin.klüp başkanları sokağa çıkıp seyircileri tribüne götürene kadar yollarda bütün araçların camları kırıldı yer yurt taş sopa ama sizin muhabir malesef penaltıları görmediği gibi bunlarıda görmemiş

Adsız dedi ki...

sultangazinin haksız iki penaltısı yendi alper boş kaleye kaçırdı çatalca paly off lara boşuna kalmış.halide edip maçına nasıl gidecekler onu hiç bilmiyorum.hem dayak yerler hemde bir araba dolusu gol

Burak Kurtulus dedi ki...

Yorumunuzu yayınladık gördüğünüz gibi. Siz şimdi yorumunuza cevap istersiniz. Haklısınız, cevabi da ben vereyim. Bu maçta, Sultangazi'den 2 muhabir/gazeteci, yerel futbol adına da, saha icinde Oner kardesim, tribünde de biz vardık. Sözünü ettiginiz 2 penaltı pozisyonu, devre arasi mı oldu? Biz göremedik de... Arabaların camları kırıldı demişsiniz. Catalca taraftarının (10-12 kisi) Avcılar Belediye takımı ve Sultangazi alevine yaptıkları çirkin tezahürat sonrası, Stad dısında bulunan Avcılar Belediye taraftarı olduklarını tahmin ettigim küçük bir grup, hem Catalca hem de Sultangazi tribünlerine, sopa ve sise atmaya başladılar. Yunus denilen Motorize Polis Ekipleri müdahale etmeseydi, bu mac tribün olayları yüzünden yarıda kalırdı. Muhabir arkadasım yazmış, ben de ilave edeyim; Hakemler mükemmele yakın mac yönettiler. Sizin esas incelemeniz gereken her iki takımın da kötü ve korkak futbol oynaması olmalıydı.

HEASK dedi ki...

5. Hafta Herkesi aynı stada bekliyoruz. o olay yapan çatalcalı arkadaşları da bekliyoruz. Futbol Nasıl oynanır nasıl maç kazanılır herkes görecek. Belediye başkanlarını da bekliyoruz tıpkı Çatalca da ki gibi. En büyük HALİDE EDİP ADIVAR (gerçi siz nasıl olsa yayınlamayacaksınız ama )

Adsız dedi ki...

Burak Bey , 5. hafta muhtemelen aynı statta HALİDE EDİP ADIVAR - çatalca maçı oynanacak. Tabi bu durumda federasyona sormak lazım aynı grupta mücadele eden bir takımın sahasında nasıl diğer iki takımın maçını oynatırlar. muhtemel bir ev sahibi taraftarının saldırısı hiç mi düşünülmedi. zaten 5. hafta olayların çıkmasına kesin gözüyle bakılırken birde avcılar seyircisinin olay çıkartması ihtimali çok düşündürüyor sporseverleri. bu şekilde bir yanlışlık nasıl yapılır anlamış değilim.

faroz zebani dedi ki...

burak kurtuluş sen çatalca sempatizanlığını bırakta gördüklerini düzgün yorumla.penaltı pozisyonu ikinci yarının ortalarında çatalca tribünlerinin önünde 18 ceza sahası içinde oldu.gökay eliyle üzerine gelen topu taşıdı.gökayı ara o topcu karakterli bir topcuya benziyor pozisyonu sor elle oynadımı oynamadımı.mümin hocaya sor gökayın tlini alondan sonrada pozisyon penaltımı değilmi bir daha bu satırlardan yaz.gelelim devre arası olan olaylara.sultangazi başkanı ve yönetim kurulu kavgayı ayırmakla ve kendi seyircilerini tribüne geri sokmakla ne kadar mücadeleettiler sana söylesinler.avcılar seyircisi zaten 10 kişi falan atkılarla sultangazililerin tribünde yanlarında yer aldılar.öylesenin ti ye aldığın gibi devre arasında falan penaltı pozisyonu olmadı.kanka manka işlerini bırak düzgün yorum yap

Yavuz Kurt dedi ki...

Burak Bey avcılar taraftarının ortalıgı karıstırdıgını yazmıssınız gercekten guluyorum buna. Tamam avcılar çatalca ile papaz olabilir ama sultangazi takımıyla hicbir mac oynamamıs ve hicbir kötü durumu yokken nasıl boyle seyler yazılıyo anlamıs degilim
şunu da söylemek isterimki bu medyada çatalcaspor çok korunup kollanıyo ve genellikle olaylar avcılara patlıyo...

raşit dedi ki...

zaten bu basın avcılar taraftarını hep kötuluyr biizim çatalcayla sorunlarımız olablr ama bunu bu maçta yanse etmek dgrumudur sltangazıyle hıc muhabbetmz olmamıs kalkıp taşlandı falan yazyrsnz ortamı germeyn orada avcılar taraftarı yoktu. bız fenerköy macının işleryle ugrasyrz halen suan ıcerı gırecek arkadaslarmz var avclar taraftarnn işi olmaz böle boş işlerle kımsede yanlıs anlamasın biz o gün orada deildik.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...