Cuma, Ocak 28, 2011

Küçükçekmecespor'a Tepecik'ten üç takviye



Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider Keşanspor'un ardından takibini sürdüren Küçükçekmecespor, Tepecikspor'dan 3 futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Tepecikspor’dan Oğuz, Okan ve Soner ile anlaşma sağlayan Küçükçekmecespor’da Kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, bu transferlerde kendilerine kolaylık gösteren Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu’na teşekkür ettiğini söyledi. 


Oğuz, Okan ve Soner’in bu transferlerden alacakları miktar açıklanmazken, iki kulüp arasındaki dostluk bağları bu üç transferle yeniden güçlü hale gelmiş oldu. Önceki gün Tepecikspor Tesislerine gelerek oyuncularla görüşme yapan Küçükçekmecespor kulüp Başkanı Ahmet Kurşun, üç oyuncuyu kadrolarına katabilmek için gerekli girişimlerin olumlu geçmesinden dolayı memnun kaldığını söyledi. Hedeflerini 3. lig olarak belirlediklerinden kadrolarını güçlendirmek zorunda olduklarını belirten Kurşun, yeni transferlerle ligin ikinci devresinde en iyi neticeleri alarak özlenen şampiyonluğu Küçükçekmecespor’a kazandıracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi. 


Oğuz, Okan ve Soner’in transfer görüşmelerinde yer alan Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu, Kulüp Doktoru Ali Osman Çolak, Tesisler Müdürü Muzaffer bağırtlak ve Kulüp Müdürü Hüsnü Keskin, üç oyuncuya başarı dileklerini ilettiler.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.