Pazartesi, Ocak 31, 2011

Levent ve Büyükçekmece '1-1'lerini üzmedi

BÜYÜKÇEKMECESPOR: LEVENTSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ilk hafta karşılaşmasında Leventspor, öne geçmesine rağmen 74 dakika 10 kişi oynayan Büyükçekmecespor ile 1-1 berebere kaldı ve puanları paylaştı.

Bayrampaşa Belediye Stadı'nda soğuk bir havada oynanan mücadele düşük bir tempoda başladı.İlk çeyrek geçilirken Büyükçekmecespor'da Muhammet'in ortasına dokunan Ersal'ın vuruşu direkten oyun alanına dönerken Bordo Mavililer öne geçme fırsatını kaçırdı.Pozisyonun devamında ise Leventspor golü geldi.Sağ kanattan Can ile gelen Kırmızı Siyahlılar'da arka direkte dokunan Erdem Kodalak, Sami'yi mağlup ettiğinde dakikalar 16’yı gösteriyordu. 0-1

Büyükçekmecespor 10 kişi
Beşiktaş temsilcisinin golünün ardından Büyükçekmecespor sahada 10 kişi kaldı.Bordo Mavili ekipte Hasan, golün ardından pozisyonun ofsayt olduğu düşünerek karşılaşmanın hakemi Bayram Başkan’a itirazda bulunduğu pozisyonda, küfür ettiği gerekçesiyle soyunma odasının yolunu tuttu.

Golün ardından sahada 10 kişi kalan Büyükçekmece temsilcisi topla daha fazla oynamasına rağmen skoru koruma amaçlı savunmada çok adamla bekleyen Leventspor savunmasını geçemedi.

Beraberlik sayısı orta sahadan!
Karşılaşmanın ikinci yarısında da Büyükçekmecespor etkili olurken 60’ta Mustafa’nın serbest atışta direkten dönen topu ile beraberlik şansını kaçırdı.67’de ise Bordo Mavili ekipte Musa’nın orta sahanın solundan gerçekleştirdiği vuruş direkt kaleye gitti ve Mehmet’in de hatasıyla filelerle buluştu. 1-1

1-1’in ardından karşılaşmada tempo arttı.Büyükçekmecespor’un golünden önce tribünlerdeki yerlerini alan Bordo Mavili taraftarlar karşılaşmaya ayrı bir heyecan getirirken bu bölümde etkili olan Leventspor, önemli fırsatları değerlendiremedi.Son bölümde baskını arttıran Kırmızı Siyahlılar, Tamer ile 2 net fırsattan yararlanamazken bir topuda direkten döndü.

9 sarı 1 kırmızı kart!
Sık sık faullerle duran karşılaşma, çıkan 9 sarı kart, 1 kırmızı kart ve karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Büyükçekmecespor’da Tuncay Soyak denklemi!
Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ilk hafta karşılaşmasında Büyükçekmecespor, sahaya Teknik Direktör Tuncay Soyak’dan yoksun çıktı.Karşılaşma sonrası takımın başında sahaya çıkan antrenör Refik Yazıcı’nın, ‘henüz belli değil’ cevabına karşın play off maçları öncesi istediği transferlerin gerçekleşmemesi üzerine sıkıntılı olduğu bilinen Soyak’ın, maç öncesi bıraktığı söylentileri vardı.Ayrıca Bordo Mavili ekipten 4 oyuncununda maddi problemler nedeniyle takımdan ayrıldığı gelen bilgiler arasında.

STAT: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER: Bayram Başkan, Adem Koç, Cemil Bakırtaş
BÜYÜKÇEKMECESPOR: Sami, Hasan, Mustafa, Fazlı, Musa, Cengiz(dk.80 Canberk), Adem, Muhammet(dk.76 Ercan), Ersal, Mehmet, Okan(dk.64 Sinan)
TEKNİK DİREKTÖR: Refik Yazıcı
LEVENTSPOR: Mehmet, Mustafa, Ali, Halil, Sezgin, Barbaros, Tugay(dk.60 Tamer), Yücel, Emre, Erdem Kodalak, Can(dk.80 Selçuk)
TEKNİK DİREKTÖR: Burhan Esmen
GOLLER: 67’Musa(Büyükçekmecespor)  / 16’ Erdem Kodalak(Leventspor)
SARI KARTLAR: Sami, Mustafa, Cengiz, Sinan(Büyükçekmecespor) / Mustafa, Halil, Tugay, Emre, Erdem Kodalak(Leventspor)
KIRMIZI KART: 16’ Hasan(Büyükçekmecespor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER

16 yorum:

Adsız dedi ki...

mehmet zaten lig dede güven vermiyordu o dua ettsin onun önün de mühtiş defassı var grupun başka takımın da olsa 35 den aşagıya gol yemezdi

Adsız dedi ki...

maç 1-0 olduktan sonra leventspor biraz ayağa pas yapabilse maç çok farklı olabilirdi! B.çekmce 1-0 dan sonra çok iyi pas yapıp iyi bir mücadele örneği verdiler! Leventspor hocasının son dakiklarda yaptığı değişikler tam bir fiyaskoydu! Eminim ki leventspor hocası 10 kişi kalan bu takımdan 1 puan aldığına sevinmiştir!

Adsız dedi ki...

Ikinci yorumu yapan arkadasim... takim bayrampasaya 17 kisi gitti mac kadrosunda mecburiyetten oynamasi imkansiz Ahmet Mert ve Erdem Kendirli de vardi.Dolayisiyla uç tane oyuncu degisiklik hakkimiz vardi kaleci Tuncay haric 3 tane de oyuncumuz vardi.forvet Onder Mula,defans Selçuk Turkeri(ki o selçuk sezonun ilk macindan beri sakatti ilk defa son 10 dakika MECBURİYETTEN topa vurdu)ve Tamer Kalca.dolayisiyla elde baska oyuncu yoktu ki kulübeden oyuna sokasın!sirf sallamak icin atıp tutmayın!bu kadar sakatliklarla ugrasılan bır sezon yasamadım maci da seyretmedigin belli ki sonradan oyuna giren oyuncular fiyasko diyorsun!Allah sana akil fikir versin!Bizim belimizi bu sakatliklar bukmezse Allah izin verirse Bal ligine birsekilde ister play off ister play-out ile olsun cikariz.Ilk yorumda Mehmete sallayan kardesim.Mehmet Aslamaci bu takimin kalecisidir herkesin de guveni tamdir.Istersen sen gec kaleye.Bilgisayarin basinda ikinci ucuncu sahislara sallamak yormustur!AMAC SENOZAN.

Adsız dedi ki...

kaleci gercekten cok ama cok kotu bir gol yedi ancak güzel bikaç da top cıkardı.kötü kaleci değil.kaldı ki süper ligde de böyle goller yenebiliyo biliyosunuzki.levent takımının ise savunması gerçekten çok sağlam kolay kolay gol yemez gibi gözüküyorlar.takım oyunu oynuyorlar.mücadele etmeye çalışıyorlar.büyük çekmecenin ise ileri hatti gerçekten iyi oyuncularla kurulu bi takım gerçekten levent savunması iyi olmasa maç daha farklı bitebilirdi.kalecininde bir iki güzel çıkardığı top vardı hakkını yemesın kimse..saygılarımla.

Adsız dedi ki...

iki takım da mücadeleci yırtıcı futbol örneği gösterdi ikisi de iyi takım maç öncesi ve sonrası öpüşme sarılma koklaşmayla kardeş kardeş maçı bitirdiler.Maçın en önemli pozisyonu levent direğinden dönen topun aynı atakta büyükçekmece kalesine gol olmasıydı.levent kalecisi çok uzaktan yedi bi de 90artıda oyuna sonradan giren leventli oyuncu boş kaleye atamayınca maç 1-1 sona erdi maçın hakkı beraberlikti

Adsız dedi ki...

AMAÇ ŞENOZAN ARKADAŞIM BOŞUNA GERİLMEİN Bİ ANLAMI YOK! ELEŞRİLERE AÇIK OLUCAKSIN! BU ÜLKEDE HERKES ELEŞRİLİYOR HERKES HAKKINDA YORUM YAPILIYOR! KİMSE SENİN HOCANIN YAPTIĞI DEĞİŞİKLERİ BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL! SENDE KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN! 3 YADA 4 OYUNCYU GÖNDERMESEYDİNİZ BU KADAR SIKINTI ÇEKMEZDİNİZ! O YÜZDEN YOK ŞU YOK YOK BU YOK DEMENİN Bİ ANLAMI YOK!

Adsız dedi ki...

HE BU ARADA KİMSE OYUNCU ARKADAŞLARIMIZ HAKKINDA Bİ ŞEY SÖYLEMEMİŞ! SÖYLENMEK İSTENEN FARKLI Bİ ŞEY AMA SEN BUNU ANLAYAMAMIŞSIN! MAÇ BİR BİR OLMUŞ RAKİP TAKIM ON KİŞİ FORVET EN ETKİLİ ADAMINI ÇIKARIYORSUN SONRADA YANDAN ORTA YAPIP GOL BEKLİYORSUN! NEYSE GÜZEL KARDEŞİM BÜTN FUTBOLCU ARKADAŞLARIMIZI MÜCADLELERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM!

Adsız dedi ki...

16:15de yorum yapan degerli kardesim....ya ben meramimi anlatamiyorum ya da sen ardniyetlisin.Kulubede baska oyuncu yoktu.Degisecek 3 oyuncu onder forvet tamer forvet selcuk defans.ya 11 kisi bitirecekti takim ya 13 kisi.2 oyuncu degisikligi yanlis denmis fakat 3.oyuncu yok elinde 2 oyuncu var ve onlar degisti.Bence anliyorsun da isine gelmiyor.takimda ahmet cotoglu sakat erdem kendirli sakat selcuk sakat.yedek kulubesi gostermelik 17 kisi.2 oyuncu var degisebilecek ve o 2 oyuncu da son dakikalarda girdi.Hepimiz Turkce konusuyoruz sanirim....artistlik yapacaksan arayacaksin beni yuzume konusacaksin yoksa ceneni kapatacaksin yoksa ben kapatmasini bilirim aslanim!yeter be artik yeter!!!!!!!!!!!onune gelen salliyor cok kolay degil mi bilip bilmeden sallamak!ver para oyuncu alalim sallayacagina!yeter artik bu amator camiadaki egitimsiz embesillerden gina geldi artik!!!
AMAC SENOZAN.LEVENT.

Adsız dedi ki...

Amaç şenozan arkadaşımız gerçekten kınıyoruz! Eleşiri bile sayılmayan bu yorumlara hiç de idarecilik anlayaşına sığmayan tavır ve davranışlarda gösterdiği için bir daha yorum yazmamasını temenni ediyoruz! Ve bu ayıbı ile başbaşa bırakıyoruz!

Adsız dedi ki...

amaç beyin üzerine gelmeyin hakikaten sakatlıklarla ugraşıyorlar bizim zara ekinli maçına da geldiklerinde 16 kişi vardı toplam kadroda hakikaten sans olayları vardır sakatlıklar da kısmetsizliktir ya ne yapsın şimdi futbolcusu 4 hafta sakat diye maç oynamış amaç bey kovsunmu lütfen arkadaşlar amaç bey hakikaten çok iyi insan meyve veren agaçları lütfen taşlamayalım ben ismimide yazıyorum saygılar atilla seymen

Adsız dedi ki...

Bekledim yazasin diye 15 dakika ama sen yazmadin.Anca isimsiz olarak arkadan sallayin,insanların yüzüne gülün serefsiz namussuz haysiyetsiz kopekler!bern ayıp yapmam herkes benim ne denli dobra bir insan olduğumu ne denli düzgun biri oldugumu bilir!Ayip senin yaptigin kardesim insanlarin ben de dahil yuzune gul arkasindan is cevir!yazsana ismini soyadini!yazamazsin serefin onurun namusun yetmez!!!!!ATIP TUTACAGINA VER PARA OYUNCU AL KULUBUNU COK SEVIYORSUN YA HEDIYE ET!!!!!!!!NE IYILIK YAPSAM NE INCELIK YAPSAM NE INSANLIK YAPSAM BOS BUI CAMIADA NE KADAR COK KAYPAK INSAN VAR!!!!YAZIKLAR OLSUN!!!
AMAC SENOZAN.

Adsız dedi ki...

Bana küfür ediyormussunuz buyurun buradan acik acik edin bu ulkede iyi bir seyler yapmaya calisan insanlar hep kufur yemistir buyurun edin!site yonetiminden de rica ediyorum bana edilen kufurleri Allahaskina sansurlemeyiniz ve yayinlayiniz.BU KADAR NAMERTLIGE YAZIKLAR OLSUN!!!
AMAC SENOZAN.

Adsız dedi ki...

amaç şenozan ve burhan hoca derhal bırakın gidin leventin yakasını

Caner Pirali dedi ki...

bi tane bile leventli futbolcu yönetici amaç beyi tanıyan birisi bi kelime de olsun arka çıkmamış kendisine burda ben de leventsporluları kınıyorum!

Adsız dedi ki...

abi canlari sagolsun demek ki Levent kulubunde bos islerle ugrasmisim.Atilla kardesime yerden goge kadar katiliyorum meyve veren agac taslanir.Beni ilk defa tasladilar ama beni en cok yaralayan yuzume gulen insanlarin arkamdan kufur etmesi ve Leventin yakasindan derhal dus denmesi...Yuzume sovseler icim yanmayacak bu da amator camiadaki insanlarin kalitesini ve karaktersizligini gosteriyor.Canlari sagolsun.Butun serefsizlere ragmen bu takim BAL Ligine cikmak icin en buyuk favorilerden olmaya devam edecek.Umarim terfi ederiz ve umarim simdi bana kufreden sahsiyetsiz namerdler yanimda yakinimda olmazlar!
AMAC SENOZAN.LEVENT.

Adsız dedi ki...

sevgılı amac sen sogukkanlı davransan o yorumu yazanı cok kolay ogrenırdın.ben sana telden kım oldugunu soyleyecegım.burdan onuda desıfre edıp zaten bıtmekte olan futbol yasantısını bızım yuzumuzden kökten yok olmasın.opuyorum dostum

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.