Perşembe, Ocak 27, 2011

Beştelsiz'den Süper Amatör sinyali geldi


BEŞTELSİZSPOR: 3 SANCAKTEPESPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselme play-off ilk tur maçında Beştelsizspor, Sancaktepespor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın genelinde Sancaktepe üstün görünse de bir turnuva takımı gibi soğukkanlı oynayan ve eline geçirdiği fırsatları değerlendiren Beştelsizspor tur atladı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında savunmanın arkasına sarkan Mesut topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. İki ekibin de sert bir futbol sergiledi ve zaman zaman sakatlıkların yaşandığı ilk yarı ortada geçerken, Sancaktepe topa daha fazla sahip olan takım görünümündeydi ancak golü bulan Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz oldu. 44’te kazanılan serbest vuruşta kaleci ve savunmanın anlaşmazlığını iyi değerlendiren Gürkan arka direkte skoru 2-0 yaptı.

Sancaktepespor ikinci yarıya çok iyi başladı ve baskısının sonucunu 50. dakikada aldı. Sağdan gelişen atakta içeri çıkarılan topu İsmail boş kaleye yuvarladı ve Kırmızı-Beyazlılar umutlandı. Ancak Sancaktepe temsilcisinin sevinci yalnızca üç dakika sürdü. Sağdan yapılan ortada topu ceza sahası içinde ayak içiyle ağlara yollayan Sedat Zeytinburnuluları sevince boğdu.

Bu gol sonrası Sancaktepe rakibi üstünde büyük baskı kurdu. Orta sahayı rahat ve hızlı geçen Kırmızı-Beyazlılar özellikle kanatlarda İsmail ve Gencay’la etkili olsa da aradığı golü bulamadı. İyi kapanan Beştelsizspor son 10 dakikada oyun üstünlüğünü ele aldı. Sancaktepe’nin bu bölümde artık oyunu bıraktığı görülürken Beştelsizspor çok net 2 fırsattan yararlanamadı. Mücadele 3-1 sona erdi. Karşılaşma sonrası iki takım futbolcularının centilmence birbirlerine sarılıp tebrik etmesi görülmeye değerdi.

STAT: Spor Akademisi
BEŞTELSİZSPOR: Yasin, Kadir (Burak 55), Hakan, Furkan, Mustafa, Mesut, Veysel, Aras (Eruğrul 46), Sedat, Abdullah, Gürkan
TEKNİK DİREKTÖR: Doğan Güneş
SANCAKTEPESPOR: Murat (Tunç 46), Metin, Metin, Doğan, Emre (Remzi 25), Gökhan, İsmail, Ersoy, Halil (Çağrı 46) , Gürkan, Gencay
TEKNİK DİREKTÖR: Yasin Gezgin
GOLLER: Mesut (16), Gürkan (44), Sedat (53)/ İsmail (50)
KIRMIZI KART: Mesut (80) (Beştelsiz)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrıkler Beştelsiz Irmakspor olarak her zaman yanınızdayızz Tahsin

Adsız dedi ki...

efkancım macı canlı haberını yaptın gordum.bır guvenlık kolluk kuvvetı olmadan nasıl bu mac oynanılır bunuda dıle getırsen super olur.gercı metın abıler federasyon adına ordaydı ama ne kadar gundeme gelır bılmıyorum.elıne emegıne saglık

Adsız dedi ki...

BEŞTEeLSİZ Spor ve IRMAK Sporu kutlarım.SELVİ Spor,da galip onlarıda kutlayalım.

RECEP ŞENOL dedi ki...

3 takımıda kutlarım.Selvi Spor .1 . 0 galip

Adsız dedi ki...

TEBRİKLER Selvi Spor.ŞAMPİYON olacaksınız.Hakkımızda iyi düşünmeyen kişilerde Selvi sporda kimmiş diyenlerde iki üç kişilik yönetimin ve o kadarda gönüldaşının neler yapabileceğini görüp,ders alsınlar.Yolunuz açık olsun.

Adsız dedi ki...

TEBRİKLER SELVİSPOR' A
İSTANBUL TOKATSPOR OLARAK ZOLU BİR SEZON SONU YAKALADIĞIMIZ FIRSATI ÇOK KÖTÜ BİR FUTBOLLA KAÇIRDIK.KISMET DEĞİLMİŞ DİYECEĞİZ AMA ÇALIŞMAYI BIRAKMADAN HEDEFLERİMİZE KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ.HEDEFİMİZ HER GRUPTA BAŞARILI TAKIM OLMAK.
ANCAK EN ÖNEMLİSİ ; HER KONUDA KURALLARI DÜRÜSTLÜK VE SAYGIYLA UYGULAYAN,KİŞİSEL ÇIKARLARI VE HIRSLARI BASTIRARAK YAŞAMDA ÜSTÜN İNSAN RUHUNU ORTAYA KOYAN,SEVGİ DOSTLUK KARDEŞLİK ANLAYIŞI OLAN BİR SPOR KULÜBÜ OLMAK TEMEL AMACIMIZ OLACAKTIR.DÜNYADA TÜM SINIRLAR YAPAYDIR.ÇÜNKÜ EN ÖNEMLİ SINIR GÖNÜLLERİN SINIRIDIR. İSTANBULTOKATSPOR BU İLKELERLE YOLUNA DEVAM EDECEKTİR.
BU GÜNKÜ RAKİBİMİZ,YARIN DOSTTUMUZ İÇİN DOSTTUMUZ OLAN SELVİSPOR OYUNCULARINI ,YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ ve ÖZELLİKLE BAŞKANLARINI TEBRİK EDİYORUM. MAÇIN HAKEMLERİ VERMEDİKLERİ PENALTI İÇİN DEĞİL,KOŞMADAN KENDİLERİNE YAKIŞMAYAN VASAT BİR MAÇ YÖNETTİKLERİ İÇİN KINIYORUM.HAKEMLİK YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM.
İSTANBULTOKATSPOR OLARAK BİZLERİ SOĞUK HAVAYA RAĞMEN ÇOK UZAKLARDAN GELEREK DESTEK VEREN SEYİRCİLERİMİZE AYNI GRUPTA MÜCADELE ETTİĞİMİZ KULÜPLERİN BAŞKANLARI VE YÖNETİCİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
SAHADA FUTBOL DIŞINDA, MÜCADELE DIŞINDA,EMEĞİNİ SAHAYA KOYMAYAN SPORCU KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR ETMİYORUM.YAPTIKLARI HAREKETLERLE HEM KENDİLERİNİ KIZARTTILAR,HEMDE BİZİM YÜZÜMÜZÜ KIZARTTILAR... MÜCADELE EDEN TER AKITAN TÜM KARDEŞLERİME SÖYLEYECEK TEK SÖZ DAHA OYNANACAK ÇOK MAÇIMIZ VAR.ÜZÜLMEYİN
İSTANBUL ESENLER TOKATSPOR KULÜBÜ
GÜLTEKİN KAYA

Adsız dedi ki...

yasın gezgın adına yapıaln yorumu neden sıldın koymadın casaretın mı yok kımden korkuyosunuz:?????

Efkan dedi ki...

hakaret içeren yorumları yayınlayamıyoruz.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...