Salı, Ocak 25, 2011

Silivrispor'da İMES alarmı


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup’tan lider olarak yükselme grubuna adını yazdıran Silivrispor’da hafta sonu oynanacak İMES maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Silivri Stadı ve Mimarsinanspor tesislerinde düzenli olarak idmanlarını sürdüren Silivrispor’da İMES maçının hazırlıkları oldukça moralli devam ediyor. Teknik direktör Kadir Akbulut, zor bir süreç geçirdiklerini kaydederek ligin son yarısındaki galibiyet serisini yükselme grubunda da sürdürmek istediklerini söyledi. Akbulut “Zor bir süreç geçirdik ama bu süreçte çocuklar yine karakterli davrandı. Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte tüm oyuncularımız Silivrispor’u sahiplendi. Özellikle ligde ikinci yarıda bir serimiz vardı beraberlikler serisi bu durumu ikinci yarının son yarısında değiştirdik ve rotamızı yükselme grubuna çevirdik. Sezon boyunca aslı mazerete sığınmadık. İnanıyorum ki yükselme grubunda iyi işlere imza atacağız” dedi

Hedef üç puan
Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Cem Bayburt yaptığı açıklamada; “Sezon başından bu zamana kadar geçen sürede iyi mücadeleler yaptık. Ligi hedeflediğimiz yerde bitirdik ve yükselme grubunda da hedefimiz bellidir. Kadir hocamız ile birlikte oyuncularımıza çok iş düşüyor. Tüm kadromuza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarımızda bizi yalnız bırakmayacak. Durum böyle olunca da hedeflenen şampiyonluk yakındır diyorum. Pazar günü ilk maçımızı İMES ile oynayacağız. Yükselme grubuna iyi bir başlangıç yapıp bu maçı üç puanla kapatacağımıza eminim” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hadi aslanlarım size bütün silivri güveniyoruz her maçınıza gelmeye devam edicez. bu sene bal ordan da 3.lige çıkacağız sonuna kadar yanınızdayız bu sefer çok yaklaştık !

Adsız dedi ki...

cankurtttttttttttttt asugım saaaa ben gözcan bebegım

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.