Perşembe, Ocak 27, 2011

Selvi boylum, gol yazmalım


SELVİSPOR: 1 ESENLER TOKATSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig’e yükselme play-off maçında Zeytinburnu Selvispor, Esenler Tokatspor’u 1-0 yenerek finale yükseldi. Yeşil-Beyazlılar böylece 1. Amatör’deki ilk senelerinde Süper Amatör’e çıkmaya 90 dakika yaklaştı.

Spor Akademisi Stadı’nda, Kars ve Iğdır bölgesinden hakem triosunun yönettiği maçın ilk yarısı ortada geçerken iki ekip birbirine üstünlük sağlayamadı. İlk yarının akılda kalan tek pozisyonunda Esenler Tokatspor imzası vardı. Kırmızı-Beyazlılar karşı karşıya pozisyondan faydalanamadı, top çizgiden çıkarıldı.

Selvispor ikinci yarıya daha istekli ve atak başladı. Dakikalar 56’yı gösterirken Bilal’in soldan kaleye gönderdiği top savunmaya da çarparak kaleci Ercan’ın bakışları arasında ağlarla buluştu: 0-1.

Esenler Tokatspor beraberlik için bastırmaya çalıştıysa da Kırmızı-Beyazlılar birkaç uzak mesafeli şut dışında kaleci Emre’yi fazla zorlayamadı. Buna karşın oyun temposunu rakibine kabul ettiren Selvispor iki kez gole yaklaştı. Esenler Tokat’ın en ciddi pozisyonunda, 89’da Ümit’in vuruşunu kaleci Emre tam 90’dan çıkardı. Maçın uzatma anlarında Selvispor’dan Mahmut ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldıysa da Zeytinburnu temsilcisi sahadan galip ayrılmayı başardı.

Müsabaka sonrası Esenler Tokatspor’da hakemlere büyük tepki vardı. Özellikle son dakikada Esenler temsilcisi bir pozisyonda penaltı beklerken hakem aynı fikirde olmayınca Tokatspor Teknik Direktörü Ümit Yılmaz sinirlerine hakim olamayıp saha içine kadar girdi. İtirazlarını sürdüren Yılmaz saha dışına gönderildi. Maç sonrası iki takım futbolcuları arasında da ufak sürtüşmeler yaşandıysa da araya giren sağduyulu yöneticiler sayesinde büyümeden önlendi.

Selvispor’da Bilal gerek attığı gol gerekse oynadığı futbolla maçın yıldızı olurken savunmada Alaattin ve Hikmet, ileride Göktürk dikkat çeken isimlerdi. Esenler temsilcisinde kaleci Ercan Kara şüphesiz en gayretli isimdi. Oyuna sonradan giren Ahmet de sıfır hatayla oynarken rakip takımın etkili silahı Bilal’i durdurmayı başardı.

STAT: Spor Akademisi
HAKEMLER: Öner Fırat, M. Camer Karataş, Suat Fidan
ESENLER TOKATSPOR: Ercan, Gökhan, Carlos, Fatih, Ümit, Ercan,Yusuf (Ramazan 73), Sumani (Ahmet 61), Faik, Serkan, Aykut Karaduman
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Yılmaz
SELVİSPOR: Emre, Yusuf, Anıl, Alaattin, Hikmet, Mahmut, Bilal (Murat 90+2), Yasin, Göktürk (Emin 90), Barış, Murat (Tolga 66)
TEKNİK DİREKTÖR: Sinan Tekelioğlu
GOL: Bilal (56)
KIRMIZI KART: Mahmut (90+3) (Selvi)

HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

14 yorum:

RECEP ŞENOL dedi ki...

SELVİ Sporu tebrik ediyorum,ve ŞAMPİYON olacağına inanıyorum.Bu arada SELVİ Sporda kimmiş,üç kişilik yönetim ve o kadarda gönüldaşı ile Şampiyon olacakmış diyenlere bu işleri çok iyi biliyorum diyen o kişilere iyi bir ders verdiniz.SELVİ Sporu izlemeye devam edeceklerdir.Tüm Sporcu kardeşlerimi ve o üç beş kişilik yönetimi KUTLARIM.TEBRİKLER.

Adsız dedi ki...

Selvispor'u kutlarım Irmakspor Tahsin
Herşey gönlünüzce olsun

Adsız dedi ki...

Selvi kalecisi çok etkili oldu.
Çok iyi kaleci. Ayrıca penaltı ustası.

Adsız dedi ki...

bir kaleci bir macın sonucunu ancak bu kadar etkiler helal olsun selvisporun kalecisi ayrıca 7 numaraları ve 9 numaraları cok iyi

Adsız dedi ki...

bende selvisporun defansını çok beğendim özellikle 4 numara çok iyidi,transfer yapar bence..

Adsız dedi ki...

çok zevkli bir maçtı özellikle selvisporlu futbolculara bayıldım... 7 ve 11 nolu futbolcular cok hızlılar mukemmel oynuyorlar defanslarında 4 ve 5 numaraları cok ıı ılerde 9 numara ıyı oynadı basarılarının devamını dılıoyrum

Adsız dedi ki...

Dün tribünden maçı izleyen biri olarak son dakikada yaşanan gerginlik dışında çok keyifli bir maç olduğunu belirmek isterim.selvinin defansı 7 ve 11 numaralı oyuncuları ile esenlerin 10 numarası çok iyi oynadılar. Bir başka güzellik ise kendi maçlarını oynayıp eski kalecileri olduğunu öğrendiğim selvispor kalecisi emreyi izlemeye ve destek vermeye gelen adalarspor futbolcuları ve yöneticileri oldu.

Adsız dedi ki...

adalarspor olarak her zaman emre nin yanındayız..

Adsız dedi ki...

7 ve 11 numaraya bayıldım

Adsız dedi ki...

selvi çok iyi bir takım başarılarının devamı dilerim Bilal ve Murat inanılmaz hızlı kanat oyuncaları bu futbolcular BAL liginde bile çok rahat oynarlar bence..

Adsız dedi ki...

ßen ßiLaL sahada eLimDen qeLenin en iyisini yaptıgıma ınanıyom takım oyunu oynayarak birazDa bireyseL yetenekLerimizLe bu takımı ıns super amatöre cıkartıcaz onumuzDe bı mac kaLdı o macıDa aLLahn ıznıyLe aLıp yoLumuza dewam edıcez burDa yorum atann herkese teşekkr edıorumm ... ßiLaL (7)..

Adsız dedi ki...

Efkan Bey acaba bu maçın takım kadrolarının resimleri gelecek mi?

Efkan dedi ki...

Hay Allah ekleyecektim değil mi? Kusura bakmayın unuttum. Lap Top'umda kaldı fotoğraflar bu gece atayım. Kendimi affettirmek adına, bana efkanspor@gmail.com dan ulaşanlara orjinal boyutuyla da göndereceğim.

Adsız dedi ki...

Adalarspor Olarak Emre abimizin eski kaptanımızın yanındayız.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.