Cumartesi, Ocak 29, 2011

Sahalarımızın beyefendi kalecisi: Yunus Yücel


Sahalarımızda bir beyefendi, bir ağabeydir Yunus Yücel… Sayısız maç oynamıştır, bir çok takımın kalesinde güvenle görev yapmıştır. Her zaman güler yüzlü bir sporcu imajı çizmektedir. Nişantaşı’nın 2. Lig kadrosunda yer alan Yunus şu sıralar Süper Amatör Lig mücadelesi veren Adalarspor’da.
Örnek kişiliği görev aşkı heyecanı birlik ve beraberlik coşkusu onda
hiç bitmiyor. Maç sonu sevinçte önde o var. Centilmenlik onun hamuru.
Sahalarımızda örnek alınacak sporculardan biri.

Gençler rakibiniz olan Yunus Yücel sizlere ders niteliğindedir. Kendisinden hepimizin öğreneceği o kadar çok güzellikler var ki spor adına… Dikkat ettim Ataşehir İdman Yurdu ile oynanan play-off maçında yüzde yüzlük kaç pozisyonu kurtardı takımı lehine. Bir de maç sonrası coşkusu  görülmeye değerdi.

Sevgili Yunus Yücel sana teşekkür ederim güzel ahlakın ve kişiliğin
için. Yunus Yücel'ler o kadar çok ki senin sayende senin gibi
Yunus’ları da kutlarım. Sizler inanın bir ders gibisiniz ve de
Futbolumuzun güzelliğisiniz.

YAZI: ORHAN BUDAK

22 yorum:

Adsız dedi ki...

Hani bir deyiş var ya son zamanlarda ''ADAM GİBİ ADAM '' diye...işte bu sözü Yunus Abi' yi gözlemleyerek söylemişler...Abi seni tanıdığıma çok memnun oldum ve seninle çalışmaktan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum...(EMRE ERYİĞİT)

menajer erol dedi ki...

yunsu kardeşim bir insan dünyaya gelirken kaleci doğarmı maşşallah genç delikanlı gibisin.allah nazardan saklasın.

Adsız dedi ki...

Turgay TOKEL,

Ayazağasporumuzda da başarılı bir şekilde görev yapan Yunus Abimiz bizlerden her zaman saygı görmüştür. Karşılığında da bizleri sevdiğini düşünüyorum.Takımdan ayrıldıktan sonra görüştüğüm ender insanlardan biridir Yunus abim. İnşallah ileride yine Ayazağamızda görürüz kendisini.

Her takıma Yunus YÜCEL gibi adam gibi adamlar gerekir.


Unutmadık seni abi. Yolun açık olsun.

Ayazağadan selamlar.

Adsız dedi ki...

burak bey kesinlikle size katılıyorum.. mükemmel bir kişilik özellikle hasköy kaleci mehmet akifin yunus abiyi görüp biras utanması gerekiyor taraftarı görüp aslan kesilmek ama deplasmanda kuzu olmakla bu işler olmuyor böle play-offları dışardan takip edersin işte. yunus abi gibi insanlara amatör camiasının herzaman ihtiyacı olacaktır.

OGUN ABACI dedi ki...

Yunus'u çok yakından tanırım ve gerçekten adam gibi adamdır. Mesleğine saygısı, küçükleri ile olan ilişkileri, büyükleri ile olana ilişkileri hep iyidir.

Sezon biter ama o çalışmaya devam eder... Mesleğinide sever, insanlarıda.

Başarılarının devamını dilerim.

NECATİ dedi ki...

YUNUS ABİ VARYA BAŞIMIZA GELEN EN BÜYÜK NİMET FUTBOL BİLGİSİYLE ESPRİLERİYLE KARAKTERİYLE TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL ADAMMMMMM SANKİ YAZI ŞÖLE OLDU YUNUS ABİ JUBİLE YAP GİBİ YETER :))))

Adsız dedi ki...

Yunus abiye Ayazağadan selamlar..yolun açık olsun.

Adsız dedi ki...

Yunus abi adam gibi adamsın (Mert Çelik)

Adsız dedi ki...

1 numara haber.....yıllara meydan okuyan adammmm,maşallah fidan gibisin abim,başarılarına bir yenisini daha eklemeni beklıoruz abimm.. ergin...kadırgadayım abi..yorumu okursan özdende slm sölüyo

Burak Kurtulus dedi ki...

Bravo Yunus Hocam. En büyük destekçin benim :-) Seni seviyoruz. Basarılar diliyorum.

Adsız dedi ki...

eyüp ozdemir gibi adamların reklamını yaptınız durdunuz . .
böyle saygı değer abileri tanıtsaydınız ya ..
bıraktığında futbolu , antrenorluk yapsın,amatorden iyi kaleciler yetiştirsin isterim . .

Adsız dedi ki...

zamanında hem arkasında saygıyla bekledıgım hemde hocalıgımı yapan muthiş insan yunus abım haberlerını buralarda görmek benı işime karşı dahada çok baglıo seni sevıyoruz saygılarım la serkan karagöz....

Adsız dedi ki...

sorarım altında yetiştirdiği kaleci veya kaleciler varmıdır,varsa saygı duyarım,o yetiştirdiği kalecileri burada paylaşalım değilmi,

Adsız dedi ki...

SAYGIDEĞER MESLEKTASIM YUNUS ABIME SAYGI VE SEVGILERIMI GONDERIYORUM...kalecı huseyın

Adsız dedi ki...

arkasında bekleyen kalecıler...serkan karagöz suanda çatalcasporun kalecısı,emrah atmaca gecen sene amator mıllı takım kalecısı çengelkoyspordaydı,cem temızel suanda zonguldaksporda oynuyor,haktan güneş muradıye spor,selçuk ateş ist bayburtspor kaleci barış çakmaksporun kalecısı vs vs uzar gider hepsıne sorun alcagınız cvb adam gıbı adam yunus babamdır:)

Adsız dedi ki...

aadam gıbı adam kurtardıgıı her topu ustumeee geldıı ondan kurtardım dıcek kadar buyukk bırıı senı sevıoruz abı ıyıkı bızımlesın adalarspor (ampute mıllı takımı) senı sevıozz:))))

yunus yücel dedi ki...

güzel insan ve spor emekçisi orhan abi kalemine diline sağlık ve yerel futbol ekibine ve dostlara çok selamlar ve teşekkürler

Adsız dedi ki...

Söz Yunus Yücel olunca bende yazma gereği hissettim.Futbolun hep güzelliklerinde olmuş,iş ahlakı maksimum,Sportif başarıları tartışmasız,Türk futbolunun beyefendisi,Zeynep Ada'nın Babası Yunus Abim,
İyiki varsın..

Kadir Eren SAYAR..

Adsız dedi ki...

Yunus abi ile 2 sezondur oynamanın keyfini yaşıyoruz.Saygılar abi..Cihan..

Adsız dedi ki...

Şu piyasada gelmiş geçmiş en iyi abilik yapan kişidir kendisi gerçek bir abidir ne olursa olsun sizinledir.Herkese herşeye emeği vardır şu piyasada.Allah sağlık huzur versin Yunus abimiz hep varol..

Adsız dedi ki...

Yunus abi hep akillardasin ve yureklerdesin ;) Cengelkoyden Mert :)

Adsız dedi ki...

seni çok seviyorum yunus abi Nişantaşlı Yılmaz (hakkı'nın kardeşi]

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...