Cuma, Ocak 28, 2011

Aliağaspor'dan Başkan Turgut Oğuz'a ziyaret



İzmir U-14 Ligi 1. Grup'ta şampiyon olan ve Türkiye Şampiyonası'na katılmak yolunda ilk maçında Görece Belediyespor'u 1-0 yenerek finale yükselen Aliağaspor futbol takımı şampiyonluk kupasını Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a armağan etti. Teknik Direktörleri Alper Peker ile birlikte Başkan Oğuz’u ziyaret eden oyuncular daha büyük başarılar için söz verdi.


Aliağaspor’a verdiği desteklerden dolayı sporcular ve aileleri adına Başkan Oğuz’a teşekkür eden takımın Teknik Direktörü Alper Peker, "Alt yapıda son iki sezondur çok önemli başarılar kazanıyoruz. Geçen sezon U-15 takımımız, bu sezon da U-14 takımımız şampiyonluk kazandı. Bu başarıların oluşmasında bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.


Oyuncuları tebrik eden Başkan Oğuz, "Şampiyonluklardan daha önemlisi Aliağa’nın, Aliağaspor’un adının duyurulması ve Aliağaspor formasını layıkıyla taşımak. İnşallah başarılarınız devam eder. Umarım İzmirspor’u da yenerek Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil edersiniz" diye konuştu.


Ziyarette futbolcular ve Teknik Direktör Alper Peker’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren, Kulüp Başkanı Metin Timurhan ve Futbol Şubesi Sorumlusu Özkan Kaçar da yer aldı.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...