Salı, Ocak 25, 2011

Velimeşe'de kazanan yok



VELİMEŞE BELEDİYESPOR: 1 TEKİRDAĞSPOR: 1
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta alt sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Velimeşe Belediyespor ile Tekirdağspor yenişemedi: 1-1.


İki takımın da kontrollü bir mücadele sergilediği oyunun ilk yarısında ev sahibi ekipten Eray Cem’in karşılaşmanın 27.dakikasında maçın orta hakemi tarafından ağır bir kararla çift sarı karttan atıldı. Bunun sonucunda ev sahibi ekip yaklaşık 65 dakika sahada 10 kişi mücadele etti.


İkinci yarıda da her iki takımda bu kritik karşılaşmada fazla risk almak istemeden konrolllü oyuna devam ederken, konuk Tekirdağspor Berkant’ın 62.dakikada serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra Tekirdağspor konrataklarla farkı arttırmak evsahibi Velimeşe Belediyespor ise beraberlik golü için rakip kaleyi zorladı.
Maçın böyle biteceği sanılırken 90+5’te kazanılan korner atışında evsahibi ekipten Esat’ın arka direkte göğsü ile düzeltip yaptığı düzgün vuruş skora denge getirdi ve maçta bu skorla tamamlandı.


Velimeşe Cephesi İlker Yasin Avcı’ya Tepkili
Bu arada maç sonrası Velimeşe Belediyespor yönetimi yanlı yönetim gösterdiği iddiası ile maçın orta hakemi İlker Yasin Avcı’ya büyük tepki gösterdi. Velimeşe Belediyespor yönetimi bu kadar kritik bir maça böylesine yetersiz bir hakem atanmasının talihsizlik olduğunu hakem atamalarında kesinlikle daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


HABER: BENAN DİKER
FOTOĞRAF: www.tekirdagspor.org

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.