Pazar, Ocak 23, 2011

İstanbul Sinopspor'dan muhteşem gece


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan İstanbul Sinopspor’un geleneksel dayanışma gecesinde siyaset, iş, spor sanat bir araya geldi.

Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan Paşa Düğün Salonu’nda gerçekleşen dayanşama gecesine AKP Sinop Milletvekilli Kadir Tıngıroğlu, AKP Sinop Milletvekilli Abdurrahman Boduroğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Temel Karadeniz, MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Yahya Sarı, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı ve Meclis üyesi Seymen Gençtürk ve yönetim kurulu, SİNDF Genel Başkanı Timuçin Oğuz, Küçükçekmece İlçesi Gençlik ve Spor Müdürü Nedim Eğin, Kemerburgazspor kulüp Başkanı Musa Can, SİNDF onursal Başkanı Ramazan Ulu, Küçükçekmece mahalle muhtarları Sinoplu iş adamları İstanbul Sinopspor kulübü üyeleri eski başkanlar kalabalık davetli katıldı.

Gecede açılış konuşmasını İstanbul Sinop spor kulüp Başkanı Ramazan Aşçı yaptı. Aşçı, “5 aylık yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizde Amatör spor kulübünü Profesyonel yönetim yaparak Sinopspor’umuzu bir yerlere taşıyacağımızı söylemiştik. 2010–2011 Futbol sezonu geçtiğimiz hafta sonu itibari ile sona ermiş ve A Takımız grubunda başarılı bir sezon geçirmiştir” dedi.

Gençtürk: Birlik beraberlikle başarı getirdi
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada “Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği kurulduğu üç yıl içinde çok büyük işlere imza attı. Bunda Belediye Başkanımız Sayın Aziz Yeniay’ın payı çok büyüktür. Göreve geldiğimizden bu zamana kadar ilçemize 6 antrenman olmak üzere 12 futbol sahası kazandırdık. 2011 yılı itibariyle futbol hariç diğer sporlara da el atarak Profesyonel 1. Lig’de mücadele veren Küçükçekmece Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol Takımı’nı kazandırdık. Milli Okçu Mustafa Demir’i aramıza katarak okçuluk branşımızı da açmış bulunduk” diye konuştu.

Yeniay: Hedef 35 bin insanın spor yapması
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da yaptığı konuşmada “Sporun sıkıntılarını sorunlarını çok iyi bilen ve yakından takip eden birisiyim. Geçmişte çevre ilçelerdeki tesisleri kullanan Küçükçekmece takımları artık o sıkıntıları yaşamıyor. Artık çevre ilçe takımları ilçemiz sınırları içindeki tesisleri kullanır hale geldi. İstanbul Sinopspor’a da inşallah yaptığımız spor tesisleri uğurlu gelir ve başarılara koşar” ifadelerini kullandı.

Barutçu: Yeniay’ı kıskanmadım desem yalan olur
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu ise “Küçükçekmeceliler olarak çok şanslısınız. Çok saygı değer hizmet delisi olan bir başkana sahipsiniz. Aziz Yeniay’ı tebrik ediyorum. Küçükçekmece ilçesini İstanbul’da bulunan 39 ilçe arasında ayrı bir yıldız ve kimlik sahibi etti. Ayrı siyasi Partilerde bulunmama rağmen kıskanmadım desem yalan olurdu” derken İstanbul Sinopspor’a başarılar diledi.

Aşçı’dan teşekkür plaketi
İstanbul Sinopspor’a vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı Kulüp Başkanı Ramazan Aşçı tarafından Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür plaketi verildi.
Konuşmaların ardından ekranların tanınmış Halk Müziği sanatçısı Habibe Bozkır birbirinden güzel şarkı ve türküleri söylerken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da zamana zaman türkülere eşlik etti.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...