Cuma, Ocak 28, 2011

Azimspor camiası bir araya geldi


Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Kanarya Azimspor’un camiası geleneksel birlik ve dayanışma gecesinde bir araya gedli.

Yeşilköy Yalı Restaurant’ta gerçekleşen geceye Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve Meclis Üyesi Seymen Gençtürk, Kulüpler Birliği Muasipi Zafer Köprü, İstanbul Demirspor 2.Başkanı Seyit Bel ve Genel Kaptan Ahmet Çalık, İstanbul Sinopspor Genel Kaptanı Yasin Şahin, Küçükçekmece AKP Meclis üyesi Hikmet Kişmiroğlu, Azimspor eski Başkanları, yöneticiler futbolcular ve iş adamları katıldı.

Geleneksel  dayanışama yemeğinde Azimspor Kulüp Başkanı Zafer İnler bir konuşma yaptı. İnler, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel yemekte sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. Kulübümüze gerekli desteği gösteren sayın Belediye Başkanımız Aziz Yeniay’a ve Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e huzurunuzda çok teşekkür ederim” dedi.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de yaptığı konuşmada “İlçemizin ve Kulüpler Birliği’mizin üyesi olan Kanarya Azimspor’un böyle anlamlı bir gecesinde bulunmaktan dolayı çok memnun olduğumu ifade etmeden geçemeyeceğim. Değerli Azimsporlular yıllardır ilçemizde tesis sıkıntısı yaşanıyordu üç yıl önce Kulüpler Birliği’mizin kurulması ile birlikte sayın Belediye Başkanımız Aziz Yeniay’ın büyük destekleri ile şu ana kadar 6 antrenman sahası, 6 nizami saha ilçemiz kazanmış durumda. Birkaç ay sonra Kanarya’da hemen göl kenarındaki saha faaliyete girdiğinde sizin de sorununuz ortadan kalkmış olacaktır. Tesislerin artması ile birlikte takımlarımızın başarısı da artmış olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kanarya Azimspor Kulüp Başkanı Zefer İnler, kırmızı-siyahlı kulübe vermiş olduğu desteklerden dolayı Seymen Gençtürk’e teşekkür plaketi verdi.

Daha sonra gecede Grup Türkiko birbirinden güzel Rumca ve Türk şarkıları söyleyerek, sirtaki ve Ege dansları eşliğinde davetlileri doyasıya eğlendirdi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...