Salı, Ocak 25, 2011

Silivri Ortaköyspor emeğinin takipçisi


Geçtiğimiz hafta düzenlenen il birinciliği kura törenine katılmadıkları gerekçesi ile turnuvadan ihraç edilen Silivri Ortaköyspor isyan bayrağını açtı.

TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu'nun kura çekimi sırasında birden aldığı kişisel kararla turnuvadan ihraç ettiği Silivri Temsilcisi Ortaköyspor hakkını hukuki ortama taşımaya hazırlanıyor. Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu ve kulübün Basın Sözcüsü Ali Ergun yaptıkları açıklamada durumu anlatarak gerekçelerini sundular. Gerekli itirazlarını gerçekleştirdiklerini belirten kulüp temsilcileri lig bitiminden bu zamana kadar geçen sürede yapılan hazırlıkların hesabını kimin vereceğini merak ettiklerini açıkladılar.

'Trafiğe takıldık'
Silivri Ortaköyspor Kulübü Başkanı Ramazan Sakallıoğlu ve Basın Sözcüsü Ali Ergun yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar: “Bu şampiyona bizim için son derece önemliydi. Kulüp olarak lig bitmesine rağmen idmanlarımızı aksattırmadan tüm oyuncularımızı bu şampiyonaya motive ettik. İstanbul’da izlenmesini istediğimiz gençlerimiz için bulunmaz bir fırsattı bu şampiyona. Biz böyle önem verirken turnuvadan ihraç edilmemiz kabul edilemez bir hatadır. Kuranın yapılacağı gün Silivri’den başkanımız ile birlikte yola çıktık. Malum Silivri ve Levent arısındaki mesafe dolayısıyla trafiğe takıldık. Bu bizim arzu ettiğimiz bir durum değildi. Yolda başkanımızın telefonu çaldı. Arayan kişi Engin Akın’dı. Engin kardeşimiz telefonda; “Abi kuralara gitmediğiniz için turnuvadan ihraç edildiniz” dedi. Biz de bu durum karşısında şok olduk. Hemen akabinde kura çekiminde olan İskender Kordu arkadaşımızı arayarak durumu net bir şekilde öğrenmek istedik. İskender arkadaşımız da durumu onaylayınca büyük bir moral bozukluğu ile Aslantepe kavşağından geri döndük.

'Yetkin Karakaş'tan açıklama bekliyoruz'
Durum bu şekilde olunca oldukça sinirlendik ve moral motivasyonumuz tamamen dağıldı. Olaylar hemen sıcağı sıcağına bölgemiz sorumlusu Silivrili Yetkin Karakaş’a ulaşmaya çalıştık. Kendisi saat 23.00’de telefonla geri döndü. Bize “Pazartesiye kadar bekleyin durumu ben düzeltmeye çalışacağım” dedi. Biz de biz söyleneni yaptık ve bekledik. Gelinen nokta ise biz turnuva dışıyız. Sayın Ekşioğlu’nun kura çekiminde “Beni tanıyan tanır, tanımayan tanımaz. Ben onlara Süper Amatör’de gösteririm” demiş. Sözünün ne anlama geldiğini sebebini bu sözün sebebinin neyi anlatmak istediğini bölgemiz sorumlusu Silivrili Sayın Yetkin Karakaş’tan öğrenmek istiyoruz ve bununla ilgili de bir an evvel açıklama bekliyoruz.

'İl Başkanı bizi kırmıştır'
Sayın il başkanı Ekşioğlu’nun kişisel hırsının neticesinde mücadele edeceğimiz Süper Amatör Kümede Ekşioğlu’nun tehditlerinden korktuğumuzdan değil, böyle bir camianın bu tehditlere karşı sessiz kalması biz Silivri Ortaköyspor Kulübü’nü müthiş bir şekilde kırmıştır.

'Bizim değil, gençliğimizin önü kesildi'
Silivri Ortaköyspor Kulübü asla yapılan tehditlere boyun eğmez. Fakat biz camia olarak Süper Amatör Küme'ye katılıp katılmayacağımızı gözden geçiririz. Biz yönetim olarak tamamen yapıcı olmaktan yanayız. Sadece A takım seviyesinde değil altyapının birçok branşında ilçemiz gençliğine hizmet edip onları yetiştirmekteyiz. İl Başkanının bu kaprisi bizleri değil Silivri gençliğinin önünü kesmiştir. Bundan sonraki gelişmeleri turnuvaya katılmayışımızı ve il başkanının sarf ettiği sözleri hukuki yönden takip edeceğiz."

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

10 yorum:

Adsız dedi ki...

silivri takımlarını tehdit etmeye devam edin kupalara almayın bakalım sonunuz nolucak..silivrinin kaç takımı olduğunun farkında değiller sanırım seçim yapıldığında gelmeye başlarlar silivriye : )

Adsız dedi ki...

kura çekimine almamak ne demek kazanılmış hak var o ne olacak ozaman kimse futbol oynamasın

Adsız dedi ki...

Eğer Silivri Ortaköyspor dedikleri gibi tff istanbul il temsilciliğine yarın sabah dava açmazsa ben bu işe derim ki reklam ve hariçten gazel okuma kimse kusura bakmasın!

Adsız dedi ki...

bence de dava açılmalıdır. sonuçta kuralda temsilcisi olmayan takımlar turnuvaya dahil edilmez diye bi kural yoktur. kimse kendi kafasına göre canının isteyip istemediğine göre kural yapamaz. bu işin takipçisi olunmalıdır böyle bir şey olamaz hayret ya ! ne istiyosunuz kardeşim silivri takımlarından açıkça söyleyin bi basın toplantısı falan yapın da bilelim. hiçbiriniz kulüplerden üstün değilsiniz.

Adsız dedi ki...

TFF İL TEMSİLCİLİĞİ SİLİVRİ DE TOPLANTI YAPTI. SPORUN SORUNLARINI KONUŞMA ADINA. NE BİRLİK YÖNETİMİ NEDE ORTAKÖYSPOR BU TOPLANTIYA KATILMADI. KATILAN KULÜP SAYISIDA BELLİÇ TFF NİN HİÇ İŞİ GÜCÜ YOK SADECE SLİVRİ TAKIMLARINA HER AY TOPLANTI MI DÜZENLEYECEK? 1 AY ÖNCE BU TOPLANTI YAPILDI VE ORTAKÖYSPOR SİLİVRİ DE YAPILAN BU TOPLANTIYA YİNE KATILMADI. HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK?

Adsız dedi ki...

bu sılıvrı dusmanlıgının sebebını acıklamaya davet edıyorum hepınızı ayrıca eksıoglu ve mat ın bıze dusmanlıgı neyse anladıkta bu yetkın karakas orada ne yapar bostan korkulugumu bu adam

Adsız dedi ki...

ne oldu?ne federasyonu mahkemeye vermişsiniz ne de en ufak federasyon nezdinde hukuki girişim yapmışsınız anca boş laf bırakın allahaşkına safsatayı!

Adsız dedi ki...

Aslında kura çekimi olmaz federasyon yanlış yaptı çünkü sezon basında 2010-2011 futbol statüsü kulüplere dağıtıldı statü diyor ki birinci gurubun bironcisiyle ikinci gurubun birincisi mac yapar ve statü diyor ki ikincilerin süper amatöre yukselmeside aynı sekilde yani birinci gurubun ikincisiyle ikinci gurubun ikincisi eslesir.Bu kulüplere dağıtılan statüyü bosuna mı dağıttılar ve kura çekimi federasyonun bir hatasidir ben Ortaköy spor olarak bu ısı avukatıma verdim 31.01.2011 tarihinde federasyona dava açma yetkisi verdim tüm kulüplere burdan sesleniyorum
hakkınızı arayın

Adsız dedi ki...

Silivri Ortaköy sporu İstanbul Şampiyonası'ndan ihraç eden ve kura çekiminde basın ve kulüp yoneticileri önünde ben onlara süper amatör kümede soracağım diyen Yemen eksioglunu 30.01.2011 Pazar gunü futbol federasyonu'na Silivri Ortaköy spor taraftarları olarak iki otobusle siyah çelenk bırakıp protesto edeceğiz kimseden korkumuz yok

Adsız dedi ki...

pazar günü öğlen orda anca bir tane güvenlik bulursunuz:):)

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...