Çarşamba, Ocak 26, 2011

Menajer Erol Organizasyon'da ikinci dönem başlıyor


İlk etap çalışmalarını tamamlayan Menajer Erol Organizasyon, ikinci etap çalışmalarına başlıyor. Organizasyonun kurucusu Erol Özbek, ilk etap ve yakında başlayacak ikinci etap hakkında konuştu. İkinci etabın amacı, ligleri erken biten takımların futbolcularıyla çalışıp onları profesyonel takımlara kazandırmak.

Sevgili Yerel Futbol severler, Menajer Erol Organizasyonun 1. Etap çalışmalarından ve hazırlık maçlarından tüm yerel futbol severleri bilgilendirmiştik hatırlarsanız. Yakında ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Bu bilgileri de sizlerle paylaşmak istedim.

İlk etapta toplam 23 çalışma ve 5 hazırlık maçı yapmak şartıyla 45 günlük kısa bir zaman diliminde toplam 13 sporcumuzu kulüpleri ile anlaşmaya vardırdık. Bizimle çalışmalara başlayan siyahi oyuncularımızdan 2 tanesi ilk lisans işlemleri çok pahalı olması sebebiyle ve bu oyuncu kardeşlerimizin Türkiye dışında oynamak istememeleri yüzünden transferlerini gerçekleştiremedik. Bu oyuncularımızın görüştüğü kulüpler var ama transfer bölgesi kısıtlı olunca maalesef çok alternatif transfer politikamız olamıyor. Bu iki siyahi oyuncumuzdan birisi stoper diğeri oyun kurucu orta saha elemanıdır ve oturum sorunu yoktur. Oturumları alınmıştır fakat İstanbul dışı oynamak istememeleri sebebi ile İstanbul takımlarından gelecek teklifleri beklemek durumunda olduğumuzu sizlere bildirmek lüzumunu hissettim.

İkinci etap çalışmaları için neler yapmak istediğimi buradan bizim çalışmaları takip edecek olan sporcu kardeşlerimizi bilgilendirmek istiyorum. İkinci etap çalışmalarımız 22 sporcu ile başlayacak olup bu ilana istinaden toplam 1 hafta içinde 22 kişilik kadro oluşturulacak ve çalışmalara hemen başlanacak. 1. Amatör ve Süper Amatör’de play-off müsabakası oynamaya hak kazanamayan takım futbolcularından 1990,1991,1992 ve 1993 doğumluların dışında bu 22 kişilik çalışmalara oyuncu alınmayacaktır. Nedenine gelince… Bu çalışmalar tamamen profesyonel liglerdeki takımlara oyuncu kazandırma üzerine olacaktır. Hedef haziran ayında bizimle beraber bu organizasyon içerisinde yer alan sporcu kardeşlerimize en iyi çalışma ortamı sunup, onları fiziken ruhen ve moral motivasyon olarak en iyi seviyeye getirerek profesyonel takım yönetici ve teknik adamlarına gerek çalışmalar gerekse oynanacak hazırlık maçları ile sunulacaktır. bu hazırlık evresinde ve hazırlık maçlarında performanslarını en üst seviyeye çıkartacak sporcu kardeşlerimizin haziran ayında profesyonel takımlara gitmesini engelleyecek hiçbir negatif durum olmayacaktır.

Çalışmalarımız kesinlikle gündüz saatlerinde olacaktır. Sebebine gelince; malum akşam trafiği ulaşımda sıkıntı yaratıyor ve gündüz idmanlarının gece yapılan idmanlara göre daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Profesyonel hocamız ve kondisyonerimiz nezaretinde yapılacak olan çalışmalara katılmak isteyen arkadaşlar 05323086791 numaralı telefonumdan bizzat benden bilgi alabilirler. Ayrıca menejererol1967@hotmail.com adresine mail atarak kısa özgeçmişlerini ve telefon numaralarını bıraktıklarında ben kendilerine ulaşabilirim.

İlan yerelfutbol sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 1 haftalık kayıt süresi sonunda çalışmalara hemen başlanacaktır. Çalışmalar neticesinde bütün uğraşlarımıza ve sporcu kardeşlerimizin çalışma azmine rağmen profesyonel takımlara katılacak kalitede performanslarını göstermemeleri durumunda dahi gelecek sezon için İstanbul içi ve dışı tüm Türkiye genelinde transfer stratejisinde yanlarında yer alacağımızı ayrıca belirtmek isterim. Bu arada hedefi spor akademisi olan sporcu kardeşlerimiz için de bu çalışmalara istinaden eğitimini sürdürmek istediği şehrin spor akademisi sınav statüsü hakkında bilgilenip o doğrultuda sporcu kardeşlerimiz en iyi şekilde hazırlayacağız ve bu ekstra çalışma içinde herhangi bir ücret alınmayacaktır. Spor Akademisi kazanılan şehirdeki spor kulüpleri ile temasa geçip bu oyuncuların hem okuma hem de aynı şehirde futbol oynama isteklerini de en ivedi şekilde hayata geçireceğimizi  Yerel Futbolu aracılığı ile tüm ilgilenen sporcu kardeşlerimiz duyurmak istiyorum.”

Not: Bu yazı bir ilan olup, Menejer Erol Organizasyon tamamen Yerel Futbol Sitesi’nden bağımsız bir kurumdur.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...