Çarşamba, Ocak 26, 2011

Yerel futbol Sitesi ödüllerini açıklıyoruz!


Sevgili Amatör Futbol mensupları, Yerel Futbol Sitesinin değerli ziyaretçileri;

25 Mart 2006 tarihinde kurulan ve “Amatör Futbolun Nabzını Tutan Site” sloganı ile yola devam eden sitemiz, 5. yılını tamamladığı bu günlerde, tüm çalışanları ile ortaklaşa almış olduğu bir karar sonrası, 2010-2011 İstanbul Süper Amatör Liginin ilk kademesinin “en iyilerini” seçmiş ve bunu siz ziyaretçilerimize ilan etme kararı almıştır.

Geçtiğimiz hafta arası yapılan toplantıda, ekibimize gönüllü olarak hizmet veren çalışanlarımız, liste çalışmasını tamamlamışlardır. Buna göre, 2010-2011 İstanbul Süper Amatör Liginin ilk kademesinin en başarılı takımı, en başarılı futbolcusu, en başarılı Hakemleri, en centilmen takımı, en iyi çıkış yapan takımı ve en iyi çıkış genç futbolcuları olmak üzere bir liste çalışması yapılmıştır. Ayrıca, platin karma adı altında, yılın en başarılı 11 futbolcusunu ve altın karma adı altında yılın en başarılı ikinci 11 futbolcusunun isimlerini de sizlere takdim edeceğiz.  

Ayrıca, yeri ve zamanı belli olan bir günde, ödül töreni düzenlemeyi düşünmekteyiz. Bu ödül gecesinde, yine amatör futbol konusunda çeşitli ödüllerimiz olacaktır. Burada amacımız, amatör futbola bir nebze olsun katkı sağlamaktır. Bu faaliyeti geleneksel hale getirmek ve her yıl “Yerel Futbol Sitesi Ödülleri” adı altında, başarılı bulduğumuz sporcu ve spor adamlarını taltif etmek niyetimiz de vardır.

Listeyi, 27 Ocak 2011 Perşembe sabahı saat 10.00’da sitemizde açıklayacağız. Selam ve saygılarımızla.

Yerel Futbol Sitesi

11 yorum:

Adsız dedi ki...

yıllarca amator futbol oynamış şuan da antrenörlük yapan bir futbol aşığı olarak amator e verdiginiz destek için böyle bi organizasyon düzenlemenizden dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. şahin çeşmecioğlu

Adsız dedi ki...

bu siteyi kuran kurduran emegi olan herkeze yapımcıdan yazıcısına kadar efkan abi basta olmak üzere hepinizi teprik eder basarılarınızın devamını dılerım amatöre gönül vermiş biri olarak sizleri kutluyorum bende genç biri olmama ragmen sizleri çok ama çok ii takip ediyorum bütün içimden gelen iyi dileklerimle kutluyorum dodo dan burak kurtulusa orhan budakdan gökan tanere yılmaz aktepe abimmize alper e Draco Malfoy ve tusubasaya hepinizi kutluyorum basarılarınızn devamını dılıyorum .....

Cev@t dedi ki...

Ne yapmaya çalıştığınızı bir türlü anlamıyorum!!! neden bu işlerle uğraşıyorsunuz!ki yan gelip yatmak varken...
Amatör için Haber yapıyorsunuz,ses oluyorsunuz görüntü oluyorsunuz
pes yani sizinle başa çıkılmaz.

Helal Olsun Sizlere
Selam Olsun Sizlere

gazimahallesispor dedi ki...

Tüm spor severlere merhaba.
Birkaç kez bahsetmiş olduğum konuyu tekrar söyleme gereğini duyuyorum.Birzamanlar spor kulüpleri kendi gruplarındaki diğer müsabakaların sonuçlarını öğrenmek için perşembeyi beklerdi.Fakat yerel futbol emekçileri sayesinde bu anında öğrenilmeye başlandı.Bu sebepten dolayı birkez daha göstermiş oldukları emekten dolayı kendilerini kutluyorum.
Konu başlığına gelince süper amatörde bu sene forma giyip başarılı bir sezon geçirenler arasında bir karma ve ödüllendirme yapaılacağını ve bununda burada yayımlanacağını belirtmişler.Kendilerini böyle bir şey yaptıkları ve hakedene hakettiği değeri verip ödüllendirecekleri için tebrik ediyorum.
Bu ödüllendirmeyi yaparkende kimseyi kayırmadan adamcılık yapmadan ve lig boyunca emek sarfederek takımına katkı sunan sporcuları seçeceklerinden eminim.
kendilerine başarılar dileyerek küçük bir hikaye ile bitirmek istiyorum.

KARINCA VE AĞUSTOS BÖCEĞİNİN HİKAYESİ


Karınca yaz boyunca çalışırken ağustos böceği saz çalmış. Bilirsiniz hikayeyi. Tabi kış gelmiş, karınca sıcacık evinde afiyet içinde yaşıyorken bir gün kapısı çalmış. Bakmış ağustos böceği. 'Tamam' demiş, 'yaz boyunca saz çaldın simdi aç kaldın ve benden yemek istemeye geldin değil mi? Saz çalacağına biraz çalışmış olsaydın böyle aç kalmazdın.'

Ağustos böceği de 'Yoo. yanlış anladın demiş. Biz yaz boyunca saz çalınca, ayıptır söylemesi biraz para yaptık da. Hatta meşhur da oldum, şimdi Avrupa turnesine çıkıyorum. Belki oralardan istediğin bir şeyler vardır, diye sormaya geldim' demiş.

Karınca bir bakmış ağustos böceğinin hiç öyle aç bir hali yok. Üzerinde bir kürk var, arkada da kocaman bir limuzin, önünde şoförü ile onu bekliyor.

'Yok, bir şey istemiyorum' demiş, ' ama Fransa'ya uğrayacaksın değil mi? ' -Evet -İyi o zaman, demiş karınca, Paris'e gidince orada La Fontaine diye biri var, ona selamımı söyleyin o anlar demiş.

Hakedenlerin listede yer alması dileklerimle.
Ali Rıza KOÇYİĞİT.

Adsız dedi ki...

yapmış oldugunuz bu olaydan ötürü başta efkan kardeşime ve burak hocama öner ve gökkan kardeşime ve bizleri böyle bir siteden haberdar eden ve yazılarınla kağıthanemizin adını duyuran barboros abime şükranlarımı sunarım turan eyiz

Burak Kurtuluş dedi ki...

Sayın Şahin Çeşmecioğlu'na, Cevat ve Ali Rıza Beylere ve Turan ağabeye; sevgi ve saygılarımızla. Biz, sizlere teşekkür ederiz.

adalı sedat dedi ki...

dodo play off tahminlerini ne zaman vereceksin

Adsız dedi ki...

yılın hakemi konusunda burak kurtuşluşun düşünceleri ağır basacaktır. bence yılın Hakemi O.Yiğit Üzer. Yılın takımı 2 takımdan biri Dudullu yada Avcılar beld.

merakla bekliyorum doğru düşüncelerdemiyiz.

Yakup Kösellioğlu

Burak Kurtulus dedi ki...

Osman Yiğit Uzer, çok beğendiğimiz bir Hakemdir.

BARBAROS AKKOYUNLU dedi ki...

1.71 LİK KÜÇÜK DEV KARDEŞİM,
TURAN EYİZ......
DÜŞÜNCELERİN İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.....
YOLU AMATÖR FUTBOLDAN GEÇEN ADAM GİBİ ADAMLARLA YOLA DEVAM ETMEK YEREL FUTBOLUN DÜSTURUNDA VAR....
VE BİLİYORSUN BU AİLENİN İÇİNDE YERİN HER ZAMAN HAZIR BİLİYORUM'Kİ BENİ NASIL ARALARINA KABUL ETTİLERSE SEN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİSİN ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM.

BARBAROS AKKOYUNLU

İDARELİ GENÇLİK dedi ki...

barboros baba sen bize, senin sözünle "allahın bir lutfusun."
( idareli gençlik )

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.