Pazartesi, Ocak 31, 2011

Arnavutköy Belediyespor penaltılarla


ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 0 GÜMÜŞSUYUSPOR: 0 (4-2 PEN)
İstanbul 1. Amatör Lig İl Birinciliği ilk tur maçında Arnavutköy Belediyespor, 0-0 sona eren normal sürenin ardından Gümüşsuyuspor’u penaltılarla 4-2 mağlup etti.

Kağıthane Hasbahçe Stadı’nda oldukça yağışlı ve aşırı soğuk havada oynanan bu müsabakada denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçti. Orta sahasında çok kuvvetli oyunculara sahip Arnavutköy Belediyespor, Gümüşsuyuspor karşısında ilk 15-20 dakika baskılıydı. Sonrasında Gümüşsuyu dengeyi kurdu. İki ekip de pozisyonları harcadı. Arnavutköy ekibinin ağlara giden iki topu ofsayt gerekçesiyle sayılmazken teknik direktör Adnan Keskin tepkiliydi.

İkinci devre her iki teknik adamın taktik savaşı içinde geçerken 75. dakikada Arnavutköy Belediyespor’un yıldız ismi Vardar Artuner sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Son bölümde Gümüşsuyuspor önemli fırsatlar yakalasa da kaleci Emre Çelebi’yi geçemedi. Maç da penaltılara kaldı.

Penaltılarda Arnavutköy Belediyespor 1, Gümüşsuyuspor 2 penaltı kaçındı. Gümüşsuyu’nun kullandığı bir penaltıda hakem, rüzgarın topu yerinden oynattığı gerekçesiyle atışı tekrarlattı. İlk atışı kurtaran Arnavutköy Belediyespor kalecisi Emre bunda da başarılı olurken, maçta 3 penaltı kurmış oldu.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT K. DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...