Cuma, Ocak 28, 2011

Albayrakspor dört köşe


ALBAYRAKSPOR: 4 MECİDİYEKÖYSPOR: 2 (U19)
İstanbul U19 Ligi 3. Grup’ta haftaya 7 puanla giren Mecidiyeköyspor ve 6 puanla giren Albayrakspor, Albayrak Stadı’nda karşılaştı. Ev sahibi ekip ilk yarısını 2-1 yenik kapattığı maçı 4-2 kazandı.

Maça iyi başlayan Albayrak maçın başlarında sol taraftan Sezai’nin yaptığı ortada dönen topa düzgün bir vuruş yapan Burak ile 1-0 öne geçti: 1-0.
Golden sonra Mecidiyeköy ekibi Albayrak takımının yanlış atılan tacını tekrarlayarak duvar paslarıyla geldiği ceza sahasında Sergen'in sert vuruşuyla durumu 1-1 yaptı. Golden sonra daha arzulu olan Mecidiyeköyspor karambol topunda ceza sahasında Albayrak’tan bir oyuncunun top eline çarpmasıyla penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını Süleyman’la gole çeviren Yeşil-Sarılılar skoru 2-1 yaparak ilk yarıyı önde tamamladı.

Albayrakspor ikinci yarı rakip kaleyi ablukaya aldı ve aradığı golü devre başında Kasım’la buldu ve durumu 2-2 yaptı. Albayrakspor ikinci yarı bambaşka bir takım olarak sahaya çıktı ve üçüncü golü penaltıdan Taci ile buldu. Bu golden sonra Mecidiyeköy antrenörü hakeme itirazdan dolayı sahadan atıldı. 2-1 öndeyken biranda 3-2 geriye düşen Mecidiyeköy'de moraller iyice düşerken kornerden gelen topa sert bir kafa vuruşu yapan Erdem'le skoru 4-2 getiren Albayrak bu zorlu haftayı 3 puanla kapamasını bildi ve puanını 9'a çıkardı.

HABER-FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

1 yorum:

İbrahim ÇELİK dedi ki...

Albayraklı gençler her halükarda maçı kendi lehlerine çevirmesini biliyorlar.Bu senede şampiyon olup bizi guruplarda temsil edeceklerine inanıyorum.Bu arada İbrahim'ede geçmiş olsun dileklerimi sunar acil şifalar dilerim.Albayrak camiasına kucak dolusu selam ve sevgiler.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.