Çarşamba, Temmuz 23, 2008

Kağıthane Belediyesi Futbol Okulu hız kesmiyor

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
Kağıthane Belediyesi’nin organize ettiği futbol okulu çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın görkemli bir törenle açılışını yaptığı ve çalışmalarını titizlikle takip ettiği futbol okulu, Barbaros Akkoyunlu, Ali Yavuz ve İlker Balçık’ın genel koordinatörlüğünde haftada iki gün devam ediyor.
Futbol okulunda yaklaşık 250 öğrenci spor yapıyor. Tüm malzemeleri Kağıthane Belediyesi’nce sağlanan minik futbolcular evlerinden servisle alınıyor, yine servisle bırakılıyor. Bazı veliler de çocuklarını antrenmanda yalnız bırakmazken, belediyenin bu çalışmasından son derece memnun olduklarını, büyük bir güven içinde olduklarını dile getiriyorlar.
Futbolcular, 4 antrenör ve 2 yardımcı antrenörden oluşan uzman bir kadro eşliğinde eğitimlerini sürdürüyorlar. Hasbahçe Stadı’ndaki antrenmanlarda antrenör olarak Yusuf Yurtvermez, Ramazan Karakiraz, Muttalip Şimşek ve Talat Çelik,yardımcı antrenör olarak da Erol Sezgin ve Gökhan Gençoğlu görev yapıyor.
Futbol okulunda sporcular için her şey düşünülmüş durumda. Amatör sahalardaki sağlık durumu malum... Birçok statta ambulans yok, sakatlanma durumlarında çoğu zaman futbolcular hemen özel araçlarla hastanelere yetiştiriliyor. Buna karşın Kağıthane Belediyesi, futbol okulunun tüm çalışma saatlerinde Hasbahçe Stadı’nın hemen yanında bir ambulans bekletiyor. En ufak yaralanmalarda bile futbolculara anında müdahale yapılıyor.
Futbolcular, 4 antrenör 2 yardımcı antrenör nezaretinde, gruplar halinde çalışıyor.
Kağıthane Belediyesi Futbol Okulu'na emek verenler...
Çalışmalardan bir görüntü...
Veliler çocuklarını antrenmanyaz yalnız bırakmıyor...

Kağıthane Belediyesi'nin ambulansı sürekli Hasbahçe Stadı'nda hazırda bekliyor

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...