Pazar, Temmuz 27, 2008

Cem Temizel Bandırmaspor'da


HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
İstanbul futbolunun tanınan isimlerinden olan ve son olarak Tepecik Belediyespor'da forma giyen deneyimli file bekçisi Cem Temizel, 3. Lig'in yeni ekiplerinden Bandırmaspor'la anlaştı. 28 yaşındaki Tekirdağ doğumlu kaleci, Bandırmaspor'la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tepecik Belediyespor'la 2009'a kadar sözleşmesi bulunan Cem, gerekli bonservis bedelini ödeyerek Yeşil-Beyazlı ekipten ayrıldı.

Kariyeri:
1980 Doğumlu olan Cem Temizel kariyerine Tekirdağ'ın yerel kulüplerinde başladı. Bölgeler arası karma maçlarında futbol adamlarının dikkatini çeken Cem, 1997'de henüz lise öğrencisiyken Kocaelispor'a transfer oldu. Tecrübe kazanması için İzmit Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı ve Mavi-Beyazlılar'da grup ikinciliği yaşadı. Daha sonra Kocaelispor Amatör Takımı'nda ve Kocaelispor PAF takımlarında forma giydikten sonra, 1999-2000 sezonunda 3. Lig takımlarından Bekirpaşa Belediyespor'a kiralandı ve burada yarım sezon forma giydikten sonra hem Bekirpaşa hem de Kocaelispor'dan ayrıldı.2000-2001 sezonunda 3. Lig takımlarından Alibeyköyspor ile anlaştı. Turuncu-Mavililerde üç sezon geçiren, birçok maçta başarılı performans sergileyen Cem, 2003-2004 sezonunda, 2. Lig B Kategorisi takımlarından Karagümrük Kyoto ile sözleşme imzaladı. Bu takımla şampiyonluk yaşayan Cem, 2004-2005'te ise o sezon 3. Lig'e yükselen Mecidiyeköyspor'a geçti. Bu takımın lig üçüncüsü olmasında büyük pay sahibi olan Cem, ligin de en az gol yiyen kalecilerindendi.
2005-2006 sezonunda Mecidiyeköyspor'un içinde bulunduğu büyük ekonomik kriz takımı kötü etkilerken yine de Cem'in üstün performansıyla Kastamonuspor ve Gölcükspor gibi iddialı ekipler önünde Mecidiyeköyspor galip geldi. Sezon içinde Boluspor ve Konya Şekerspor takımları transfer teklifinde bulunurken, Mecidiyeköyspor'la anlaşma sağlanamadı ve Cem sezonu Mecidiyeköyspor'da tamamladı.
2006-2007 sezonunda Tepecik Belediyespor'a geçen Cem, 3. Lig'in en az gol yiyen kalecilerinden biri olurken Büyükçekmece temsilcisinin tarihinde ilk kez 2. Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Cem, 2007-2008 sezonunda da Tepecik'teydi ve ilk aşama grup maçlarının çoğunda oynadı. Daha sonra sakatlanan, ayrıca teknik kadroyla sorun yaşayan tecrübeli eldiven klasman grubu maçlarında forma giyemezken, bu süreçte başarısız sonuçlar alan Tepecik Belediyespor da küme düştü.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

hosgeldin yuvaya yalancılardan kurtardık seni cemmmmmmmmmmmmm bam bam

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...