Çarşamba, Temmuz 16, 2008

Avcılar Belediyespor sezona iddialı girdi

Avcılar Belediyespor, geçen sezon İstanbul Şampiyonası'nda Hadımköyspor'u elemişti. (Foto: Efkan Bucak)

İstanbul Süper Amatör Küme'nin yeni takımlarından olan, özellikle geçen sezon İstanbul Şampiyonası'ndaki performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Avcılar Belediyespor dün itibariyle sezonu açtık ve çalışmalara başladı.
Teknik direktör Tevfik Saygılı ile yola devam Sarı-Siyahlılar geçen seneden 8 oyuncu ile yeniden anlaştı. Bunlar kalecimiz Serhat, Ragıp,Ugur, Bülent, Erhan Öncü, Cüneyt, Serkan, Beyhan. Yine geçen sene askerde olan kaleci Hakan bu sene kadroya katıldı; genç takımdan ise bu sene A takıma yükselen Nazım, Vedat ve Hilmican ile birlikte yine geçen sene Manisaspor'a giden ve bu sene kadroya geri dönen genç takım oyuncusu Özgür ile de anlaşmaya varıldı.
Dış transferde ise Batı Trakyaspor'dan Çağtay, Leventspor'dan Aydın, Bayrampaşaspor'dan İlker, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Ümit, Ödemiş Belediyespor'dan kaleci Tamer, İstinyespor'dan Metin Çalışkan ve Petkimspor'dan eski Avcılar Belediyesporlu Hasan Hatib takıma kazandırıldı.

Bilgiler için sayın Erdem Aslanoğlu'na teşekkürler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bir istinyeli olarak metin abinin avcılara gitmesine üzüldüm ama avcılar metin abiyi alarak harika iş yaptı başarılar metin abi:)

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...