Pazar, Temmuz 27, 2008

Babaeskili veteranlar farklı galip


Kırklareli'nin Babaeski İlçesinde eski Şöhret futbolcularından oluşan Veteranlar takımı rakiplerine sahada şans tanımıyor.
Kaymakam Mustafa Demir'in de takım kaptanı olarak yer aldığı Babaeski Veteranlar Futbol takımı, Alpullu Veteranlar takımını 3–0 mağlup etti.
Babaeski 100.Yıl Stadında oynanan zorlu karşılaşmada, sporcu kimliği ile halkın sevgisini kazanmış olan Kaymakam Mustafa Demir'in de yer aldığı Veteranlar arasındaki dostluk karşılaşmasında çok sayıda sporsever tribünden maçı büyük bir heyecan ile izledi.
Türkiye liglerinde başarılı maçlar yönetmiş eski Milli Futbol Hakemi Mehmet Topçu'nun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı çok çetin geçti. Karşılaşmada ilk yarı 1–0 Babaeski Veteranlar takımının üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna daha yüksek tempoda başlayan Babaeski Veteranlar takımı, Alpullu Veteranlar takımı karşısında baskısını artırınca gol sayısı üçe çıktı.
Babaeski Veteranlar takımı maçın sonunda Alpullu Veteranlar takımını sahada 3–0 mağlup etti.
Maçtan sonra, Alpullu Veteranlar takımında yer alan, Trakya'nın, Türkiye birinci liginde ilk düdük çalan eski Milli Futbol Hakemi Ülkü Tırpancı, Kaymakam Mustafa Demir'in takım kaptanı olarak çıktığı Babaeski Veteranlar takımını Alpullu Şeker Stadı'na davet etti.

Kaynak: Metin Karakuş

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...