Cumartesi, Temmuz 12, 2008

Veliköyspor moral depoladı


Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Veliköyspor, yönetimin düzenlediği piknikte bir araya geldi. Yeni transferler dahil tüm futbolcuların katıldığı pikniğe Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil ve Veliköy Belediyesi Meclis üyeleri de katıldılar.
Yeni sezon öncesi moral depolama amacı ile düzenlenen piknikte bir araya gelen futbolcular ve yönetim oldukça neşeliydiler. Mangal partisi verilen futbolcular birbirleri ile son derece samimi görünürken teknik direktör Ahmet Sarı "Herşeyden önce biz bir takımız. Pikniği düzenlememizdeki amaç hem yeni sezon öncesi ciddi anlamda bir araya gelmek, hem de yeni transfer oyuncularımız ile diğer oyuncularımızın kaynaşmasını sağlamak" dedi.

Son derece samimi bir atmosferde gerçekleştirilen pikniğe katılanlar oldukça eğlenceli zaman geçirdiler. Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil yaptığı konuşmada Veliköyspor'un 2008 - 2009 sezonunda büyük hedefler peşinde olduğunu belirterek "Geçtiğimiz yıl Veliköyspor olarak iyi mücadele ettik ve lige renk kattık. Lig sonunda da 1 puan farkla ligi dördüncü sırada tamamladık. Önümüzdeki sezon hedefimiz daha da yüksek. Daha farklı bir Veliköyspor ile amacımız 3. Lig terfi maçlarına gitmek. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...