Perşembe, Temmuz 17, 2008

Velimeşe'de yeni patron Kuyumcu


Geçen sezon aldığı şok kararla Tekirdağ Süper Amatör Lig’den çekilen bu yıl liglere 1.Amatör Kümeden devam edecek Çorlu’nun mütevazi temsilcisi Velimeşe Belediyespor, daha önce takımda teknik direktör olarak çalışan Zekeriya Kuyumcu ile anlaştı.
8.8.1962 Bafra-Samsun doğumlu Zekeriya Hoca aynı zamanda eski bir profesyonel futbolcu olup sırasıyla Bafraspor, Samsun Genç Takımı, Vefa Simtel, Uzunköprüspor, Profilo Pemko ve Kapaklıspor’da futbol oynarken; futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak Kızılpınarspor, Velimeşespor, Profilospor, Çorluspor ve Çorlu Yıldızspor Futbol Okulu'nda çalıştı.
Zekeriya Kuyumcu antrenörlük kurslarını da; 1995’te C lisansını Tekirdağ’da, 1997 'de B lisansını Beylerbeyi’nde, 2002’de A lisansını Zonguldak’ta alarak tamamladı.

Öncelikli hedef gençlere şans vermek
Zekeriya Kuyumcu yıllar sonra eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu ve camiayı yakından tanıdığını belirtirken; takımın iskeletini alt yapılarından gelen oyuncuların oluşturacağını ve bu oyunculara ağabeylik yapacak birkaç tecrübeli oyuncu ile 1. amatörde üst sıralarda yer almak istediklerini belirtti.
Takımın genel kaptanı Yüksel Levent de camiayı bilen ve kendisine inandıkları Zekeriya Kuyumcu’nun takıma yararlı olacağını dile getirirken, esas hedeflerinin altyapılarındaki yetenekli genç oyuncuların Türk futboluna kazandırılması olduğunu söyledi ve bu sezon Dardanalspor'a verilen Eray ve Selçuk’un diğer genç oyunculara örnek teşkil edeceğini belirtti.
Dış transferde acele etmeyeceklerini belirten Yüksel Levent, birkaç tecrübeli ismin takıma kazandırılıp genç oyuncularla kaynaştırılacığını ifade ederken 1. amatörde iyi işler yapacaklarını inandıklarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.