Çarşamba, Temmuz 23, 2008

Pehlivanköyspor, Fenerbahçe'ye fark attı!


Babaeski Fenerbahçeliler Derneği yaz spor okulu futbol takımı, oynadığı dostluk maçında Pehlivanköyspor takımına 7–1 mağlup oldu.
Babaeski 100.Yıl Stadı mini çim sahada oynanan 12–14 yaş grubu dostluk karşılaşmasında, konuk takım Pehlivanköyspor, FB Derneği Spor takımı karşısında 1–0 mağlup duruma düşmesine rağmen, karşılaşma sonunda 7–1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Pehlivanköyspor Kulübü yaz futbol okulu oyuncuları soyunma odasında büyük bir sevinç yaşadı.
Pehlivanköyspor Alt Yapı Antrenörü Teoman Kutlu, yaptığı açıklamada, "Okulların kapandığı günden beri, takım olarak yaz spor okulunda saha çalışmalarımız devam ediyor. Bugün takımın son durumunu görmek istedik ve genç oyuncuları FB Derneği karşısında büyük bir ilerleme kaydederek oldukça başarılı bulduk. Karşılaşmanın başında güçlü rakibimiz karşısında 1–0 mağlup duruma düşmemize rağmen, oyunu çabuk toparlayıp üstün duruma geçtik. Yeni Yönetim, geleceğin varisleri olacak olan Pehlivanköyspor alt yapısına büyük bir önem veriyor" dedi.
FB Derneği Yaz Spor Okulu Antrenörü Ali Şoförtakımcı ise yaptığı açıklamada, "Bu karşılaşma oyuncularımızın daha ilk saha denemesiydi. Karşılaşmaya rakibimiz karşısında çok iyi başladık, hatta golü dahi çok erken bulduk ama sonunu getiremedik" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...