Çarşamba, Temmuz 16, 2008

Hacıarifoğlu Küçükköyspor'a talip


HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Geçtiğimiz sezon 3. Lig'e düşen Küçükköyspor'da önümüzdeki günler yapılacak olan olağanüstü Kongre öncesinde mevcut başkan Emin Sırmaçekiçi suskunluğunu sürdürürken, Küçükköyspor'da daha evvelki sezonlarda yöneticilik yapan ve şu anda İstanbul Süper Amatör Küme'de İstanbul Bayburtspor'un başkanlığını sürdüren Selami Hacıarifoğlu, Küçükköyspor'da yapılacak olan kongrede yönetime talip olduğunu açıkladı.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ve camianın desteğine ihtiyaç duyduğunu dile getiren Hacıarifoğlu, Küçükköy'de bulunan iş adamlarını da yönetime girmeye davet etti. Zorluktan hiçbir zaman kaçmak gibi bir yapısının olmadığını dile getiren Hacıarifoğlu "Ben şu an itibariyle Küçükköyspor'da yönetim konusunda gerekli istişare ve değerlendirmeleri yapmaya başladım. Küçükköyspor, Gaziosmanpaşa ilçesinin markasıdır. Bu işlere girerken hesabı kitabı iyi yapmış olmak lazım" dedi.
Küçükköyspor'un bir kaç kişinin değil tüm Küçükköy halkının takımı olduğuna işaret eden Hacıarifoğlu "Ben şu anda istişare halindeyim, kapımız her zaman Küçükköy'de bulunan iş adamlarına açık. Gelsinler yönetimde bulunsunlar, güçlü bir yönetim oluşturalım. Sayın Belediye Baþkanı Erhan Erol ve camianın desteği ile Küçüköyspor'u yeniden 2. lige taşıyalım"diye konuştu.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.