Cuma, Temmuz 18, 2008

Alibey’de tek yetkili Rasim Destanoğlu

HABER-FOTO: ENGİN AKIN
İstanbul Süper Amatör Küme 2008-2009 Futbol Sezonu için çalışmalarını başlatan Silivri Alibeyspor’da ilk olarak hoca konusu çözüme kavuştu.
Yeni sezonda hedeflerinin ortalarda kalmak olduğunu açıklayan Alibeyspor yönetim kurulu ilk olarak hoca konusunu çözdü. Silivrispor’un şampiyon olduğu seneki kadroda bulunan başarılı oyuncu Rasim Destanoğlu ile ön görüşmelerini geçtiğimiz hafta yapan Alibeyspor, başarılı teknik admala anlaşmaya vardığını açıkladı.
Konu ile ilgili Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamada; "Yeni sezonda yine mütevazı olacağız. Bütçemizi belirledik sayılır. Buna göre hareket edeceğiz. Bizim amacımız Süper Amatör Kümede kalıcı olmak. Geçen sezon bunu üstüne basa basa kanıtladık. Oynadığımız tüm maçlarda da centilmenliği elden bırakmadık. Yeni sezonda da bu böyle devam edecektir. Yeni sezon için ilk olarak hocamızı belirlemek istiyorduk. Görüşmelerde bulunduğumuz Rasim Destanoğlu ile anlaşmaya vardık. Hocamızın belirlememizin hemen ardından sonra oyuncu konusuna gireceğiz. Elimizden geldiğince bütçemize uygun dürüst, onurlu ve haysiyetli oyuncularla anlaşarak lige gireceğiz. Hocamızın kariyeri ortada... Şimdi top hocamızın elinde, kadromuzu belirleyeceğiz. Büyük bir ihtimalle de ay sonuna doğru başlamak istiyoruz. Yeni sezonda da centilmence mücadele edecek bir takım kuracağız. Beklediğimiz yerlerden gerekli destekleri aldığımız takdirde her an bir sürpriz yapabilecek konumdayız” dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.