Cuma, Temmuz 18, 2008

Çıksalınspor'un hedefi ilk iki


Çıksalınspor Teknik Sorumlusu Zeki Ersoy, genç ve dinamik bir ekip oluşturduklarını söyledi.

HABER-FOTO: BARBAROS AKKOYUNLU
İstanbul Süper Amatör Küme'de son yıllardaki başarılı form grafiğiyle dikkat çeken, 2006'da 3. Lgi terfi maçlarına katılan Çıksalınspor, Sütlüce Tesisleri'nde her gün idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor ve bu sezon da isminden sürekli bahsettireceğe benziyor.
Muhteşem arkadaşlık ortamında geçen antremanlarda yeni transferlerinde takımı çabuk uyum sağladığı gözleniyor. Süper amatörün disiplinli ve sevilen genç teknik adamlarından Zeki Ersoy Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Genç ve dinamik bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Çok koşan mücadele eden bir ekip üzerinde yoğunlaşıyoruz. Geçen yılki kadrodan 7 oyuncumuz ile tekrar anlaştık. Genç ekibimizle grubumuzda ilk iki için mücadele edeceğiz. Yönetim ve camiamızın benden ve arkadaşlarımızdan beklentilerini boşa çıkarmamak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kadromuzu bir forvet oyuncusu ile güçlendirip transferimizi noktalayacağız" dedi.

Turuncu-Yeşilliler, dış transferdeyse Kadırgaspor’dan Metin ve Şahin, Okspor’dan Murat, Pazariçi Köprülüspor’dan Ümit, Hasköyspor'dan Burak, Tophane Tayfunspor’dan Durmuş,
Yenibosnaspor’dan Sertan ve İbrahim'le askerden gelen Temel ve Selçuk’la kadrosunu güçlendirdi.

Çıksalınspor Teknik Sorumlusu Zeki Ersoy ayrıca, "Bütün takımlarımıza fair play çerçevesi içersinde başarılar diliyor, yeni sezonun türk futboluna hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Ersoy ayrıca geçtiğimiz haftalarda kaybettiğimiz TFF Başkanı Hasan Doğan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baisağlığı diledi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

neyin ikisi hocam sen git kendi çiftliğinde öt.Anadolu yakasında .

eagle dedi ki...

VAYY ERDİ SENİ BURDA YAKALAMAK VARMIŞ.BANA GONDERDIGIN RUSLAR MANTAR CIKTI BORCUNU VERSENE LAN...HOCADA COK İYİ GÜVENIMIZ SONSUZ.BEN ONUN ÇALISMASINA ŞAHİDIM TEK KELIMEYLE SÜPER...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.