Salı, Temmuz 29, 2008

Ayvalıkgücü'nün Gölcük kampı başladı

HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
Balıkesir Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor’un Gölcük kampı başladı. 8 Ağustos’a kadar Gölcük Yaylası Gölcük Otel’de konaklayacak kırmızı-beyazlılar dün ilk idmanlarını Gölcük Otel sahasında yaptı.
Geçen sezonki teknik direktör İlhan Mayakan idaresinde yoluna devam eden Balıkesir temsilcisi, geçen sezonki kadrosundan 5 futbolcuyla anlaştı. Transfer çalışmalarının yanı sıra altyapısında 6 futbolcuyu kamp kadrosuna dâhil eden ekip Zeytinburnu’ndan Özgür Çayır ve Akın Aktaş, eski Bucasporlu Kemal Karagözoğlu, Silivrispor’dan Ali Turan, Eğridir Belediyesporlu Âdem Kırdar, Tuzlaspor’dan Ulaş Ünsal ve Şirinyerspor’dan Emre Coşkunses gibi birçok önemli ismi renklerine bağladı.
Günde çift yapan ekibin teknik patronu Mayakan, “Verimli bir kamp dönemi geçirmek ve eksiklerimizi görmek için hazırlık karşılaşmaları yapacağız. Gölcük doğasıyla ve imkânlarıyla bizim için çok uygun bir yer. Bu kamp kuşkusuz bize performansımız hakkında değerlendirme şansı verecek. Biz de buna göre takviye yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.
3 sezondur Gölcük Yaylası’nı tercih eden Ayvalıkgücü’nün ikinci başkanı Mehmet İrden de geçen sezon iki etap olarak Gölcük’te kamp yaptıklarını hatırlatarak, "Burası bizim için biçilmiş kaftan" şeklinde konuştu.
Öte yandan Balıkesir Süper Amatör Ligi ekiplerinden Zeytinli Belediyespor da Gölcük Yaylasında kamp yapıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

adım erkan kaya boyum 1 70 kilom 65 22 yaşındayım futbol hayatıma 14 yaşında istanbul'da kağıthane spor da başladım ikinci lig takımlarından yalova spordan telif almıştım o zamanlar ailem izin vermemişti ve bende gitmemiştim ondan sonra nurtepe amatörde top koşturdum ve sonrasında bıraktım ailevi problemlerden dolayı iş güç askerlik derken geldim ve arkadaşlarımın ısrarıyla vede amatör kulüplere artık çok önem verdiklerini öğrendiğim için hedefi olan bi takımda top koşturmak istiyorum futbolu çok seviyorum şuan istanbul 1 amatör kulüplerinden çeliktepe ümit sporda idmanlara çıkıyorum gayet güzel bi ortam var ama hedefi büyük olan bi takımda oynamak istiyorum yani kendimi daha iyi hızlıca geliştirebileceğim normal bi yapabileceğim hiç bi mesleğim yok hem bi meslek olarak hemde sevdiğim bi iş olkarak futbol oynamak istiyorum ekmeğimide burdan kazanmak istiyorum elimden tutacak bi kulüp olursa yüzünü kara çıkarmıyacağıma adım gibi eminim mevki olarak forvetin arkasında oynuyorum her iki ayağımıda güzel kullanabiliyorum süratliyim hırslıyım vb. yani burdan kendimi ne kadar övsem boştur önemli olan sahada ayakların konuşmasıdır o yüzden ücret olarak 6000 ytl peşin ve aylık 700 ytl maaşla sözlemşe imzalamak şuanlık yani çok ihtiyacım var elimde bi mesleğim yok işte bulamıyorum kimse el vermiyor neyse yani derdimi bu şekilde anlatmak istedim umarım inşallah kendimi ifade edebilmişimdir ki aranılayım ayrıca bütün amatör kulüplerede yeni sezonda başarıların devamını dilerim

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.