Pazartesi, Temmuz 21, 2008

Spor camiasına bir dede daha eklendi


HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul Süper Amatör Küme'de mücadele eden Beşyüzevlerspor'un yöneticilerinden Necat Yılmaz da ilk kez dede olmanın mutluluğunu tadarken dedeler kervanına eklenen spor adamları listesindeki yerini almış oldu...
Beşyüzevlerspor kulübü idareciliğini senelerden bu yana özveriyle yapan Necat Yılmaz ve eşi Şengül Yılmaz şu günlerde ilk torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yılmaz ailesinin kızları Gülçin ve damatları Azad Okçuoğlu çiftinin 19 Temmuz'da, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde dünyaya gelen oğullarının ismini Fırat koydular.
İlk kez torununa sahip olmanın büyük sevincini yaşayan Necat ve Şengül Yılmaz Çifti, "Torun sahibi olmak çok güzel. Bu kadar mutluluk veren bir duygu olduğunu ancak torun sahibi olunca anladık. Bu duygu anlatılmaz yaşanır. Kızıma ve damadımıza, bize hayatımızın en güzel gününü yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Güzel torunumuza da da uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz " şeklinde konuşarak hislerini dile getirdiler.
19 temmuz Cumartesi günü bebeğini dünyaya getiren Gülçin Okçuoğlu, bebeğini ilk kez kucağına almanın mutluluğu gözlerinden okunurken, baba Azad Okçuoğlu ise ilk kez baba olmanın heyecanını yaşadı.
Bu arada bu mutlu günü duyan Beşyüzevlerspor kulübü başkanı Mustafa Koral,aileyi kutlarken Fırat bebeğe hediye takanların başında geldi.
Fırat bebeğin yaşı uzun olsun, Allah analı-babalı büyütsün diyoruz

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.