Cuma, Eylül 29, 2023

Transferin gözdesi Halil İbrahim Yondemir Pendik Emekspor'da


Transferde hareketli günler geçiren  Pendik Emekspor bir bomba daha patlattı ve Halil İbrahim Yondemir'i renklerine bağladı.

Birçok kulübün ilgilendiği, geçen sezon Tuzla Şifaspor'la şampiyonluk başarısı gösteren ve gol kralı olan Halil İbrahim Yondemir transferinde son noktayı Başkan Şafak Uçak koydu. 

Uçak yaptığı açıklamada: “Son 4 sezonunda 4 şampiyonluk 2 gol krallığı yaşamış bir oyuncuyu kadromuza kattık. Yönetimimizin listesinde olan teknik ekibimizin de çok istediği bir oyuncuydu. Zaten Selçuk ve Mertcan la güçlü olan forvet hattımızı Halil İbrahim transferiyle daha da güçlendirdik. Halil’e sakatlıksız bol gollü, kariyerine bir şampiyonluk ve gol krallığı daha ekleyeceği bir sezon diliyorum. Transferimiz tekrardan iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Teknik sorumlu Gökhan Karakaya ise “Geçen sene beraber yol yürüdüğümüz şampiyonluk yaşadığımız gol kralı oyuncumuz Halil İbrahim'i aramızda görmekten mutluluk duyuyorum.Başkanımız Şafak Uçak, Başkan Yardımcımız Alper İnal'a ve yol arkadaşım dostum Zafer Bulut hocama transferdeki emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Antrenör Zafer Bulut ise "Kısa sürede iyi bir karakter tanıdım, zaten bizde karakterli oyunculardan oluşan bir takımız. Halil İbrahim neden bizle olmasın dedim, her şey gönlümüzce oldu, şahsen çok mutlu oldum, kendisine şimdiden sonsuz başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Halil İbrahim Yondemir ise şunları söyledi: “Hedefi olan ve bu doğrultuda gerçekten yetenekli ve karakterli oyunculardan oluşan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Selçuk ve Mertcan’la aramızda tatlı bir rekabet olacak. Üçümüzde takımın kazanması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnanıyorum ki yolun sonu da şampiyonluk olacak. Transferimde emeği geçen başta Başkanımız Şafak Uçak ve Başkan yardımcımız Alper İnal olmak üzere Gökhan hocama ve Zafer hocama çok teşekkür ederim.”

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...