Pazartesi, Mayıs 16, 2022

Yeşilbayırspor'da 'Güzelce' günler


İstanbul 1. Amatör Lig 2.Grup'ta haftanın maçında lider Yeşilbayırspor, en yakın takipçisi Güzelcespor’u 2-0 mağlup ederek zirvede tek başına kaldı.

İki topu direkten dönen Yeşilbayırspor, üstün oynadığı karşılaşmadan istediği neticeyle ayrılarak taraftarlarını sevince boğdu. 

Hadımköy Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip 43. dakikada Batuhan'ın attığı golle devreyi 1-0 önde bitirdi.66'da Alim’in golü skoru 2-0’a getirmiş oldu. İkinci golden sonra da rakibine geniş alan vermeyen, rakibin kontra ataklarına da gerekli önlemleri alan Yeşilbayırspor 90 dakika sonunda sahadan istediğini alarak ayrılan taraf oldu. 

Arnavutköy ilçesine bağlı Yeşilbayır köyünün yeşil-beyazlı temsilcisi böylece puanını 30’a yükselterek en yakın rakibi Güzelcespor’la arasındaki puan farkını da 5’e çıkardı. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibine 3-1 yenilen Yeşilbayırspor bu sonuçla rövanşı da kazanarak olası bir puan eşitliğinde ikili averajları da eşitlemiş oldu. 

Güzelcespor taraftarları stattan çıkarıldı
Bu zorlu deplasmanda takımlarını desteklemeye gelen Güzelcespor taraftarlarını emniyet güçleri kendilerine ayrılan bölümden çıkararak evlerine geri yolladı. Güvenlik açısından izin alınmadığı için taraftarlara izin vermeyen emniyet güçleri, taraftarları tribünlerden dışarıya alarak stattan uzaklaştırdı.

Haber: İbrahim Keskin - keskinbakis.com




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...