Pazartesi, Mayıs 23, 2022

Üsküdar Anadolu liderlik 'Taç'ını takamadı




İstanbul 1.Amatör Ligi 19.Grup'ta sezonun maçı niteliğindeki karşılaşmada lider Taçspor, takipçisi Üsküdar Anadolu deplasmanından 1 puanla dönerek şampiyonluk yolundaki avantajını devam ettirdi: 1-1

Selimiye Stadı'ndaki maçı yaklaşık 3 bin Üsküdar Anadolu taraftarı takip etti. Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımın da aynı oranda rakip kalelerde göründüğü ve kalecilerin iyi toplar çıkardığı dengede süren bir oyun görüntüsü vardı.

Misafir ekip, karşılaşmanın 34. dakikasında Serkan Bakan'ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta grubun gol krallığında başta bulunan Ekim Can Karakuş'un harika vuruşuyla devreyi 1-0 önde tamamladı.
Seyircisinin desteğini de arkasına alarak başladığı ikinci yarıda Üsküdar temsilcisi, ilk 10 dakikadan sonra karşılaşmada üstünlüğü ele geçirdi. Rakip savunmayı bunaltan bir baskı kuran yeşil-beyazlılar bunun meyvesini de ceza alanında topla buluşan Batuhan Bozkurt'un şık vuruşuyla aldı:1-1 

Galatasaray TV de maçı takip etti 

Beraberlik golünden sonra da aynı ayarda devam eden mücadele yeşil-beyazlıların galibiyet golü arayışı, Taçspor'un da rakip kalede yarattığı kontra atak tehlikeleriyle devam etse de karşılaşma karşılıklı atılan birer golle sona erdi. Böylece en zor deplasmanını atlatan Ataşehir temsilcisi son 5 haftaya, rakibiyle arasında bulunan 3 puan farkı ve ikili averajda eşitliği koruma avantajıyla girmeyi başardı.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp'in başkanlığını yaptığı Taçspor'un, Üsküdar Anadolu ile yaptığı karşılaşmayı Galatasaray TV'de takip etti. 

Haber: Arif Doğan

Fotoğraflar: Murat Nazik (futbolamator.com)








Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...