Pazartesi, Mayıs 30, 2022

Anadolu Esenyurtspor'dan olaylarla ilgili açıklama


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta olaylar nedeniyle 90+2'de tatil edilen Anadolu Esenyurtspor-Yeniköy 1924 SK maçının yankıları sürüyor...

Konuk ekibin Başkanı Zeki Budak, Esenyurt'taki maçta 90 dakika küfür ve hakarete uğradıkları, 90+2'de önce kırmızı kart gören Anadolu Esenyurtspor futbolcusunun ardından teknik heyet ve diğer futbolcuların saldırısına uğradıklarını belirtmişti.

Olaylarla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Esenyurtspor Teknik Direktörü Nazmi Gürer, "Anadolu Esenyurtspor Kulübü olarak kurulduğumuzdan bu yana rakiplerimizle güçlü dostluk bağları tesis ettik, her maçımız centilmence geçti. Bir tane takım desin ki 'Biz Anadolu Esenyurt deplasmanında kötü muamele gördük' diye.. Demezler. Oysa ki Yeniköy 1924 Spor'un sadece bu sezonki maçlarındaki olaylar malum. Ne yazık ki daha maçın başından itibaren hocaları ve 4 numaraları hakaret ve söylemleriyle takımımızı ve tribünleri tahrik etti, bizim çocukların üstüne gitti" dedi.

Gürer şöyle devam etti: "Beraberlik golünü yedikten sonra haliyle üzerimize bir moral bozukluğu çöktü. 4 numaralı futbolcuları bizim futbolcumuza vurdu o da can acısıyla yanıt verdi. Sonra olaylar patlak verdi. Elbette kimse olaylar yaşansın istemez ancak olayların sorumlusu olarak gösterilmemizi kesinlikle kabul etmiyoruz" diye konuştu.


YENİKÖY 1924 SPOR NE AÇIKLAMASI YAPMIŞTI?

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çamur at izi kalsin hee yapma kabul et yaptığınız yanlısı sozde egitimcisin bir hata oldu ozur dileriz demekte erdemliktir ama bu denli aciklama yaparak bir yere varamazsiniz. Bir kulup ciksin desinki terkosta benim oyuncumun burnu kanadi takimi ligden çekeriz. Ama bu sekilde yaparak kimseyi karalayamazsin.
Nazmi Hoca!!!

Adsız dedi ki...

Ayrica biz olayları buyutmek isteseydik darp raporu alir isi adli boyuta taşıdık ama sahada olan sahada kalir dedik olaylari buyutmedik. Ama sizden de karalamak yerine hala ozur bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

Poziyonu dahi yorumlayamamisken gelip burda takımını korumaya çalışıyorsun, 4 numarali oyuncu topa mudahele etti hakem oyunu devam ettirdi sonra siz korner kazandiniz ve korner donusu Yeniköy hizli hücuma çıkarken 7 numaraniz oyuncumuza sarildi ve hizli hucumu kesti ve ikinci saridan atıldı atildiktan sonra da once oyuncumuza saldirsi sonra hakeme kufur etti sonrada hocamiza saldirdi, nazmi hoca!! Sende gelip oyuncumuza tükürüp hakaret edip darp ettin yazikkkkk

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.