Cumartesi, Mayıs 28, 2022

Üsküdar Kulüpler Birliği'nden oturma eylemi çağrısı



Üsküdar Kulüpler Birliği, tüm ilçe kulüplerini bu hafta oturma eylemine çağırdı.

Yapılan açıklamada "Üsküdar Kulüpler Birliği olarak şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hele hele spor için sahaya çıkan tüm Üsküdar kulüplerimizin gençlerine yapılan darp ve şiddeti kınıyor ve tüm Üsküdar Kulüpler Birliğine üye olan kulüplerimizi bu hafta sonu oynanacak tüm müsabakalarda hakem başlama düdüğünden sonra bir dakika oturma eylemi yapmaya davet ediyoruz. Saha yetki ve görevlilerin aldıkları sorumlulukları layıkıyla yapmasını önemle rica ediyoruz" denildi.

Çarşamba günü Anadolu Kavağıspor ve Acıbadem Üsküdar SK maçı sonrası çıkan olaylarda Acıbadem Üsküdar futbolcuları darp edilmişti.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Üsküdar kulüpler birliği böyle oyuncuları bünyesinde barındırdığı için utanma eylemi yapsın. Bizi Şile ye Tuzlaya filan sorsunlar, sorunun kimde olduğunu anlarlar... Koncunda bıçak ile çıkan topçu için eyylem yapan birlik:)

Adsız dedi ki...

Adım Anıl Anadolu Kavaklıyım dibine kadar neymiş futbolcular darp edilmiş yok oturma eylemiymiş bırakın kardeşim bu ayakları futbolcu cebinde neden bıçak taşıyor bu taraftar neden sahaya girdi sahaya bende girdim o kaleye geçirdikleri 10 numaraları bıçağı bana çekti ateş olmayan yerden duman çıkmaz hiç pişman değilim iyi ki de atladım sahaya iyi ki de vurduk kardeşlerim tertemiz centilmen futbol oynarken bu adamların emeklerini şımarık,insanlıktan nasibini almadığını belli eden hareketlerle hakeme algı yaptırıp bizim bu olayı yapmamıza sebep olmaları tamamen kendi suçlarıdır.
Koluna kaptanlik pazu bandı verdikleri Ersin dua et bayıldın sahada seni çok aradım bir daha olsa bir daha o sahaya girerim istediğiniz kadar oturun iyi oturmalar.

Adsız dedi ki...

Şiddetin her türlüsüne karşı olmak gerekli.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.