Perşembe, Mayıs 26, 2022

Üsküdar kulüplerinden maç öncesi 1 dakikalık protesto


Acıbadem Üsküdarspor’un 25 Mayıs Çarşamba günü Anadolu Kavağıspor deplasmanında darp edilmesinin ardından İstanbul 2. Amatör Lig’de bugünkü maçlarda Üsküdar ekipler protesto gösterisinde bulundu.

Ortaçeşme Stadı’ndaki maçta Acıbadem Üsküdarspor’a yapılan saldırı ve mavi beyazlı kulüpte 5 futbolcunun hastanelik olması, Üsküdar futbol camiasında büyük tepki ile karşılandı. İlçe kulüpleri Acıbadem Üsküdarspor’a destek olmak ve amatör liglerde yaşanan şiddet olayına tepki olarak bugün maçlarda 1 dakika oturarak protesto yapma  kararı aldı.


Konuk takımlar da destek verdi

İlk olarak Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda Selami Ali Yeşil Sahaspor-Ataşehir Doğuşspor, Selimiye Stadı’nda Çınarspor-Rüzgarlıbahçespor maçlarında futbolcular başlama düdüğünün ardından diz çökerek 1 dakika bekledi. Ataşehir Doğuşspor ve Rüzgarlıbahçesporlu futbolcular da protestoya katılarak amatör sahalarda şiddete karşı tavırlarını gösterdiler.

Protestonun hafta sonu da devam edeceği belirtildi.

Haber: Efkan Bucak



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Herkes misafirini düzgün Bir şekilde ağırladı

Adsız dedi ki...

Olayları başlatan ve her iki tarafı da provake eden tek sorumlu Acıbadem Üsküdarspor'un 7 numaralı oyuncusudur.
Takım arkadaşları bile uyarmaktan bıktık,herkesle sorun yaşıyor,takımdaki huzursuzluğun sebebi olarak bu oyuncuyu görüyorlar.

Adsız dedi ki...

7 numaralı oyuncunun Salacak Anadolukavağı maçında ne işi var? Neden kendi maçı dışındaki maçta adamlara küfrediyor! Oturma eylemi yapanlara soruyoruz:Her maçta gerginlik oluyor, ne zaman bıçakla saldıran oyuncu gördünüz??? Bıçağın konçta ne işi var???

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.