Cumartesi, Mayıs 21, 2022

Rüzgarlıbahçespor Ankara yolcusu


Kadınlar Futbol 3. Ligi C Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan Rüzgarlıbahçespor'da 2.Lig'e Yükselme Maçı heyecanı hakim...

Beykoz'un Asenaları lakaplı ekip Pazar Günü Ankara'da Saat 16.00'da Anıttepe Avni Bulduk Stadı'nda Adana 01 Kadın FK ile karşı karşıya gelecek.

Rüzgarlıbahçespor Kulübü Başkanı Fatma Taşkıranlar yaptığı açıklamada, "Öncelikle şunu söylemek isterim ki biz Şampiyon kızlarımız ile gurur duyuyoruz. Zorlu bir lig maratonunu geride bıraktık. TFF 2.Ligine Yükselme Maçları hafta sonu itibarı ile başlıyor. Pazar Günü Ankara'da Adana temsilcisi ile karşılaşmaya çıkacağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Biz sezon içinde istenmedik puan kayıpları yaşadığımız maçların ardından moral bozmadan, motivasyon kaybı yaşamadan geri dönüşler yaptık. Ankara'da sonuç ne olur bilemeyiz ancak kızlarımız ilçemizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacak. Tabii ki bunu söylerken de iddialı olduğumuzu, galibiyet beklentimizin yüksek olduğunu da söylemek isterim" diye konuştu.

"Beykoz tarihine not düştük"
Rüzgarlıbahçespor Teknik Direktörü Özkan Baş zorlu mücadele öncesinde yaptığı değerlendirmede, "Biz buraya kadar hani derler ya tırnaklarımızla kazıya, kazıya geldik. Küçük yaşlardan itibaren kızlarımız ile antrenman ve maçlarımızı aksatmadık. Bu sene büyük bir başarıya imza atıp Beykoz İlçe Tarihine not düştük. Şimdi sıra buna yeni bir başarı eklemek olacak...rakibimizi tanımıyoruz, onlarda bizi tanımıyor, Pazar günü sahaya çıkacak takımlar içinde iyi gününde olan, daha iyi motive olan takım istediğine kavuşacak. Ben centilmence bir mücadele geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.


Adana 01, grubunu ikinci bitirmişti

Rüzgarlıbahçespor'un rakibi olan Adana 01 Kadın Futbol Takımı bu sezon TFF Kadınlar Futbol 3.Lig J Grubunda mücadele etmiş idi. Güney temsilcisi grubunda çıkmış olduğu 8 maçın 6'sını galibiyet 2'sini ise mağlup kapatıp Lider Adanagücü'nün ardından 2.sıradan Yükselme maçlarına katılmaya hak kazanmış idi. Adana ekibi çıkmış olduğu 8 maçta rakip filelere 37 gol bırakırken kalesinde ise 9 gol gördü.

Rüzgarlıbahçe şampiyon olmuştu
Rüzgarlıbahçespor ise bu sezon TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi C Grubunda yaptığı müsabakalar ile geçirmiş idi. Beykoz Temsilcisi çıkmış olduğu 8 maçını 5'ini galibiyet, 1'ini mağlubiyet ve 2'sini de beraberlikle tamamlayıp grup şampiyonu olarak Yükselme Maçlarına katılmayı garantilemişti. Rüzgarlıbahçespor Takımı 8 maçta rakip filelere 20 gol atarken kalesinde ise 7 gol görmüştü.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.