Perşembe, Mayıs 26, 2022

Acıbadem Üsküdarsporlu futbolcular darp edildi


İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup’ta Acıbadem Üsküdar SK deplasmanda Anadolu Kavağıspor’u 3-1 mağlup etti.

Ortaçeşme Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk golü 15’te ev sahibi, savunmanın arkasına atılan topta Ferhat’la buldu, 22’de Ali Can penaltıdan skora denge getirdi. 30’da Acıbadem Üsküdar’da kaleci Ömer kırmızı kart gördü. Konuk Üsküdar ekibi 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmada 51’de Mustafa ve 90+6’da Mustafa’nın golleriyle üç puana uzandı.

Konuk ekip futbolcuları hastanelik oldu
Oldukça gergin geçen maçta hakemin son düdüğü ile beraber ev sahibi futbolcuların bir kısmı, Acıbadem Üsküdarsporlu oyunculara saldırdı. Tribünden taraftarların da sahaya inmesiyle büyüyen olaylarda Acıbadem Üsküdar futbolcuları darp edildi. Dört futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı, hastanede darp raporu aldı. Bir futbolcu kısa süreli baygınlık geçirdi.

Ev sahibine 6 kırmızı kart
Hakem Ali Kolay, olaylarla ilgili Anadolu Kavağıspor'dan 5 futbolcu ve 1 yöneticiye kırmızı kart verdi.

Acıbadem Üsküdarspor'dan kınama
Acıbadem Üsküdar Spor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada “Maçın başından itibaren hakaretlere ve küfürlere maruz kaldık. Rakip takım çok sert oynarken kart gösteremeyen hakem onlara cesaret verdi. Gerek maç öncesinde ve devre arasında, gerek müsabaka devam ederken saha komiserini ve hakemi uyarmamıza, emniyet desteği istememize rağmen sadece iki polis sahaya geldi. Maalesef daha fazla destek talebimiz yanıtsız kaldı. Gelen memur arkadaşlarımızın yetersiz kalması olaylar istenmeyen boyutlara ulaştı. Taleplerimize duyarsız kalan ve saha güvenliği konusunda isteklerimizi yerine getirmeyen saha komiserini ve oradaki memur arkadaşlara sitemlerimizi iletiyoruz. Bu olayla ilgili TFF nezdinde girişimlerde bulunacağız. Olayları yatıştıran ve daha da büyümesini engelleyen Ortaçeşme Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz Ortaçeşme spor kulübüne teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...