Cumartesi, Mayıs 21, 2022

Beykoz Yenimahalle'de Gündoğdu'ya güven oyu


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Beykoz Yenmahallespor'da geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonunda Pehlivan Gündoğdu, güven tazeleyerek bir kez daha başkanlığa seçildi.

Kulüp merkezinde gerçekleşen genel kurulun ardından yapılan oylama sonrasında Pehlivan Gündoğdu başkanlığında yeni dönemde görev yapacak olan isimler şunlar oldu:

Pehlivan Gündoğdu,  Mustafa Arman, Veli Genç, Özgür Kopuz, Serhat Özer, İsmail Coşkun, Ahmet Bağlan, Fatih Macit, Ramazan Akgün, Mustafa Kaya, Engin Özdemir, Ahmet Coşkun, Yusuf Karaman

Beykoz Yenimahallespor Kulüp Başkanlığına bir kez daha seçilen Pehlivan Gündoğdu, yaptığı açıklamada her zaman olduğu gibi Yenimahalle sakinlerinin genel kurula gösterdikleri ilginin memnunluk verici olduğunu söylerken şöyle devam etti: " Bir kez daha beni bu onurlu göreve layık gören değerli Genel Kurul Delegelerine Şahsım ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde yeni hedefler ile yola çıkacağız. Büyük bir çocuk ve genç yoğunluğa sahip mahallemizden sportif anlamda daha aktif biçimde daha geniş katılımlar ile hizmet vermeye devam etme düşüncesindeyiz. Bu konuda mahalle sakinlerimizin geçmiş yıllarda olduğu gibi bu dönemde de son derece modern bir hale gelen tesisimize çocuklarını göndermelerini bekliyorum. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım ileriki süreçte daha öncede örneklerini birçok kardeşimizle yaşadığımız üst düzey sporcuların, üst dizeyde forma giyen futbolcularımızın gün yüzüne çıkacağı beklentisindeyiz."

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.