Çarşamba, Mayıs 25, 2022

Karacaköy Belediyespor özüne döndü, başarı geldi


İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup’ta ilk yarıda sadece 7 puan alabilen Karacaköy Belediyespor ikinci yarının başlamasıyla adeta küllerinden doğdu. Çatalca ekibi ikinci yarıda fırtına gibi esip 4 maçta 10 puan topladı.

Kulüp Başkanı Caner Kızıler yaptığı açıklamada “Pandemi döneminde başkanlık görevine seçildim, malum o dönem ligler oynanmadı. Başkan olarak ilk faal sezonumu yaşıyorum. İlk yarıda çok önemli dersler çıkartarak mücadele etmeyen, Karacaköy Belediyespor armasının hakkını vermeyen birçok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Ardından özümüze dönüp beldemizin gençlerine şans verdik ve büyük bir hava yakaladık. Mehmet Başaran hocamız yönetiminde takımda arkadaşlık sevgi ve saygı ortamı oluştu. Takım ruhunu en üst seviyeye ulaştıran Mehmet hocamıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

"Taraftar takımı sahiplendi"
Takımın son dönemki çıkışında Karacaköy beldesi halkının takıma desteğinin de büyük rol oynadığını belirten Caner Kızıler “Taraftarlarımız da sağ olsunlar takımı sahiplendiler. Öz veriyle savaşan futbolcularımız, yönetimimiz ve taraftarımızla birlikte biz kocaman bir aileyiz. Kenetlendikçe başarı kendiliğinden geliyor. Karacaköy için hep birlikte daha güzel günlere inşallah... Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.